Gulbahar47 Kızlar 4.haftada hangi belirtileriniz oldu bende göğüs ağrısı yorgunluk oldu sizde neler oldu😍
777gonul_ Gulbahar47 göğüs ağrısı ara ara kask ağrısı ara ara miğde bulantısı ağızda tatsızlık iştahsızlık 3 4 haftalık hamileyim
Bernakrc1 Gulbahar47 ben daha dün öğrendim hamile olduğumu ama adet tarihime göre 5+3 çıkıyor kan değerim 550 di
Sedefdinc Gulbahar47 iştahsızlık,diş fırçalarken mide bulantısı uyku hali şiddetli baş ağrısı bu gün tam 5 haftalık oldu 1 hafta oldu öğreneli 🥺 aşırı duygusallığı da unutmayalım 🤣
abnw Bernakrc1 benimde 5+3 olarak görünüyor bugün betam sonucu 940 çıktı acaba düşük mü bilemedim bende
Gulbahar47 Sedefdinc bende bugün. Tavuk burger yiyordum içindeki tavuk çok kötü koktu bana yarısını yiyemedm 😅
Madszemn Gulbahar47 4+4 sadece kasik ağrısı cok şükür mide bulantısı yok dhsa doktora bile gitmedim sadece kan testi verdim 6. haftada gidicem
wintersun Gulbahar47 Adet sancısı gibi kasık ağrısı halsizlik uyku gögüs ağrısı 🤭 bende 4haftalık hamileyim 6.haftayı bekliyorum doktor kalp atışı için gelebilirsin dedi