Gm1709 Hanımlar merhaba 2 gündür bahar alerjim tuttu hapşırmaktan gözlerimi kaşımaktan öleceğim. Aynı durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz? 😣
SerenCn Gm1709 merhaba, ben de sizin gibi oldum şikayetlerim artınca Kadın doğum doktorum alerji doktoruna yönlendirdi, çok tıkandıgım için nefes almakta zorluk çekiyordum, Zyrtec başladı kısa süreli. Çok rahatladım.
SerenCn Gm1709 onun dışında okyanus suyu ile burun temizliği, burna en az 5-10 defa su çekip bırakarak temizleme ve gözler için suni göz yaşı damla yine sık sık yüzümü yıkamak baya rahatlatıyor, geçmiş olsun 💐
Burrccu Gm1709 asiri derece bi alerjim var benim ya :) evden cikmadigim zaman kapi pencere kapali olduggu halde bile etkileniyorum garip bi sekilde :) burun tikanikligi hapsurma bogazda kasinti gibi semptomlarim oluyor :) Bilaxten diye bi ilac yazdı doktorum cooo iyi geldi❤️
Htcdgrl SerenCn kac mg zyrtec kullanıyorsun canım bendede aynı şikayetler var gebe kalmadan yazmıstı doktorum kadınn doğum doktorum kullan dedi ama ben zarar vermekten korkuyorum kullanmıyorum ama icicem galiba
SerenCn Htcdgrl 10 mg ben de ilk başta kullanmadım perinatolog randevum vardı ona da sordum baya güvendiğim bir doktor o da kullanabilirsin diye onay verince başladım içim rahat etti zaten üç gece kullanmak bile baya hafifletiyor, evde de hava temizleyici çalıştırıyorum ev tozları da tetikliyor sabah erken cam açma polenler girmesin falan demişti yine doktorum bu arada yine dikkat edince hafifliyor
Htcdgrl SerenCn bu hafta bende gidicem doktora artık ilac kullanmaya baslayacağım gerçekten hic iyi değilim Allah hepimizin yardımcıısı olsun🥹🤲🏻