YigitHazal MelikeYavuz bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 😊🧿 7+0′da öğrendik. Şuan 10+0🧿 bel ağrılarım var 2 gündür. Mide bulantısı + kusma hep vardı🥹🥹
Yzctgb Elif777 merhaba banada 7. Haftada tek yumurta ikizi dendi . Tek kese tek plasenta tek kordon dediler zar yok aralarında sizde var mıydı zar
Elif777 MelikeYavuz zor Bi süreç ikinci hamileligim ve hiç ikiz olcagi aklımızdan gelmiyordu hamile olduktan sonra şiddetli bel ağrım vârdi ilk gebeliğim böyle değildi 😅 mide bulantısı çok fazla oldu 13 haftada ogrendim ikiz oldugunu çok şaşırmıştım yatmakla gecti çoğu vaktim çünkü ayakta çok durdummu çok ağrım oluyordu şimdi ise kaburga kemiklerimin agrisindan duramıyorum ikiz taşıması çok zor bide bu süreçte tek plasenta olduğu için sürekli sıkı takipteyim Allaha şükür aralarında kan çalma olmadi
Tbaeylul Elif777 merhaba 32.hafta duymak ne guzel. Darısı başıma inşallah. İst da iseniz doktor tavsiyeniz varmıdır
MelikeYavuz Elif777 Ne mutlu size.. Benimde bir oğlum var ikizler gerçekten sürpriz oldu bize. de lar hep olumsuz şeyler söylediği için sizi duymak çok umut verdi. Rabbim sağlıkla sürecinizi tamamlamanızı nasip etsin 💝
Hatun_tuncer23 Elif777 merhabalar benimde 3 üz ikisi tek yumurta ikizi aynı beslenme kanalı neler yaptınız neler yediniz neler kullandıniz ben de 13 +4 üm
Kbracar Haftadayız bizde tüp bebek ile hamile kaldım tek embriyo transferi yapımıştı ama 7.haftada kalp sesini duymaya gittiğimizde tek yumurta ikizleri olduğunu soyledi doktor 11 haftada genetik test yapılması gerekıyormus yaptıran varmı aranızda
MelikeYavuz Kbracar bende 10+6dayım. perinatoloğum 12.haftada ikili testle bakacağız aralarında beslenme sıkıntısı vs var mı dedi ama ikili test dedi
Meltemgunes Kbracar çift yumurta ikizleri normal yolla 12. Haftada fetal DNA testi yaptırdık ve detaylı usg
Elif777 MelikeYavuz MelikeYavuz Amin insalah çok olumsuz şey duydum ama hep Bi stres içindeydi şükür bu gunlere geldik insalah sizde hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatirsiniz bu sureci hep olumlu düşünün Rabbım sağlıklı sıhhatli kavustursun yavrulariniza sizide
Esr10 Bende tek yumurta ikizlerime hamileyim 6 yaşında oğlum var şimdi ikitane kızım olucak inşaallah bende şuan 32ci haftamdayim tek gebeliğe göre tabiki baya baya agirlastim 35 36 ci haftalari da görürsek ne mutlu bize inşaallah🤲
Yzctgb Esr10 merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 7. Haftadayım tek yumurta ikizi dendi .. tek kese tek plasenta tek kordon dendi .. sizde nasıldı
Svgi06 MelikeYavuz Merhaba tek yumurta ikizleriniz mono-monomu bende tek yumurta ikinize hamileyim 21haftadayız 32de alacaklarını söylediler varmı bu durumda olanlar🤔
MelikeYavuz Svgi06 ilk gördüklerinde mono mono dediler, sonra kendi keseleri olduğu göründü perinatolojide
siyahinciii 18+2 deyiz biz 13. Haftada tek yumurta ikizi olduklarını öğrendim belime ve aşağıya baskı yapıyor eşek sıpaları şimdilik durum bu
Yzctgb siyahinciii merhaba banada 7. Haftada tek yumurta ikizi dendi . Tek kese tek plasenta tek kordon dediler zar yok aralarında sizde var mıydı zar
MelikeYavuz YigitHazal aramızda bir hafta var sadece 😌 ah o bulantı. bir gün olmazsa yadırgarım artık 😂
Yzctgb YigitHazal merhaba banada 7. Haftada tek yumurta ikizi dendi . Tek kese tek plasenta tek kordon dediler zar yok aralarında sizde var mıydı zar
ikizprensesannesi @Kbracar Benimde tek yumurta ikizlerim tüp bebekle oldu ama öyle bir test istedime doktor 11+5 deyiz bizde ilaçlarıma devam ediyorum siz ediyor musunuz?