123456_ Kızlar ultrason resmini attım gruba herkes kaynanama benzetti benzeme ihtimali yüksek mi sizce. Babaanneesine benzeyen bebek duydunuz mu hiç merak ettim 😂
Zumra_elif61 123456_ Allah korusun canım 9 ay taşıyıp benden başkasına benzerse kalp krizi geçiririm 😂😂😂
Azra00 123456_ sürekli gördüğün kişiye benzer derler ama ne kadar doğru bilmiyorum 😇kız halaya oğlan dayıya derler
xbebegimx Azra00 benimkinin ne halasi ne dayisi var yavrum yaa insallah bana benzer 🤣 cunki esim kaynanama benziyor o yuzden istemem aman amann🤣
Aasli-342874 123456_ başkalarına benzetilince çok sinirleniyorum daha ultrason fotoğrafından ne anlıyorlarsa 😂
beyzzsenturkk 123456_ allah korusun ya annesine benzer ya babasına güzel düşünün güzel bebeklere bakın 😂
alakayamaydanoz 123456_ ay benim kızım sevmediğim kaynanamın tıpkısının aynısıydı ilk bir sene. Sonra değişti çocuğum 😂
Hizligonzales 123456_ ayh oladabilir benim bebegimide babasi benzetti ayni annemr benziyo diye bi sus ya dedim ilki sana benzedi buda ananami benzicek ne alaka annen mi doguruyor diye çıkistim adama🤣