sarebebeginannesi hamileligim 35 haftaligim suan, ilk hamileligim sezaryen ile oldu bu hamileligimi normal dogurmak istiyorum nasipse, doktorum 36-37 haftada kendi sancilarinla gelirsen rahatlikla normal dogum olur yaparsin ama gittikce kilo alip 38 den sonra zor olur riskli olur dedi 😬 o yüzden biraz bitkisel ürünlerle belkibiraz dogumsancilarini tetikleyebilirim diye düsünüyorum🤭 deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum kizlar🥰♥️🙏🏻
Sehermuglu70 sarebebeginannesi hurmanın çok faydası olduğu biliyor ahududu yaprağı çayı ananas bunalr rahim kaslarını rahatlatan besinler birde işin dini boyutuna bakarsak birçok dua var ve ben onların gücüne daha çok inanıyorum :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Youngplanner sarebebeginannesi benim kayınvalidem karnının üstüne düşmüş 9 cm açıklıkla gitmiş hastaneye tabi bunu yapmayın 🤣🤣
Merve0227 sarebebeginannesi valla 40 hafta da zorla başlattım geleceği yoktu yoksa 😁 Hurma yedim hiç oturmadım hep temizlik iş yaptım yerleri sildim süpürdüm eğildim oturdum kalktım enerjim kalmayana kadar devam ettim günlerce 😁sonra noldu peki doğum sancılarım başladı ama ben ayakta uyuyodum yorgunluktan hastaneye de zor yetiştim zaten 😁
Nazli-61 sarebebeginannesi ellerimle 2 gün üst üste yer sildim eğilerek bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ben eğildikçe bebeği rahmimde hissettim sanki iyice girdi kanala hastaneye gittiğimde 4 cm idi açıklığım 2 gün daha silsem bence ilerlerdi gibi açıklık 😅
Ikioglusannesi Hurma yiyin günde 4 5 veya 6 Merdiven in çık Ilık sıcak arası duş al Yürüyüş yap Risk yoksa cinsel ilişkinin faydası oluyormuş bende burda yazanlardan okumuştum hep. Yerleri sil
Ikioglusannesi Bide meryem ana otu diye bisey varmış suya koyuyorlar ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum
Youngplanner Ikioglusannesi onu doğum başladığında suya konulacak doğum bittikten sonra hemen sudan alınıcak çok önemli meryem suresi okunuyo o sudayken doğum sırasında