Fatmaemir42 Bende suan 33 haftadayım ama hem akademı odaları felan da boyle eskı gibi hemde ıcıme sınmedı fıyatını da tam sormadım dogum ıcın
anakuzusuu Medovaya gidiyorum Fuat beye. Kendim Fuat beyden şimdilik memnunum umarım doğum sonrası da aynı şeyi söylerim 🙏🙏Medicana rengin hanıma arkadaşim gitti fakat memnun kalmadı. 😬
Ayss_ Geçen ay Medicana da rengin hanımda doğum yaptım. Çok memnunum. Sezeryan oldum 4-5 saat sonra ayaktaydım kendim yürüyordum. Çok ilgili bir doktor doğum sırasında bile konuştuk hep. Aradıki iletişim çok önemli. Canım Rengin hocam 🧡
Aysbebis Ayss_ bende rengin hocaya gidiyorum çok anlayışlı doğumda sezaryen siz mi tercih ettiniz yoksa öyle mi olmak zorunda kaldınız ben sezaryen istiyorum ama söylemeye çekiniyorum hocaya
Meryem-k Fatmaemir42 bende Nihan tufan erden e gidiyorum çok şaşırdım şuan aksine çok güzel ilgileniyor ultrason da detaylı bakıyor
Fatmaemir42 Meryem-k evet oyle ama benım ıkı kere pazartesı gunune denk geldı ongun de yogundu 2 dk baktı hemen gonderdı ne bebegı gosterdı ne kılosnu felan soyledı zaten sonra da doguma gırecekmıstı
happymuti Yrgnnnnnn Fuat hoca var medovada ben memnun kalmadım kistim vardı 6 cm kendi kendine geçer dedi sonra 2 Doçent 1 Prof gördü 3 ü de ameliyat dedi ameliyat oldum ayrıca dışarıda tahlil yaptırmak istediğinde suratını asıyor ben daha önce medicanaya gittim hiç böyle birşey yaşamadım
Yrgnnnnnn happymuti çok araştırdım sizden başka olumsuz yorum almadım. Bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur ilk doğumum kabus gibiydi bu da öyle olsun istemem allahım yardım etsin inşallah
happymuti Yrgnnnnnn hayırlısı olsun hakkınızda kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabi ki Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yrgnnnnnn anakuzusuu doğumdan sonra da doktor hakkında olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazar mısınız bende ona göre yolumu çizerim henüz konyada değilim doktoru hiç görmedim
anakuzusuu Yrgnnnnnn tabi insallah önce hayirlisi ile kurtulmak nasip olsun siz bana yazın hatırlatın konuşuruz inşallah ☺️
Yrgnnnnnn anakuzusuu Amin inşallah hayırlısı ile sağ salim kavuşun 🥰🥰tamam kesin yazarım. Sezeryan mı normal mi olacak sizin
anakuzusuu Yrgnnnnnn şimdilik baş geliş pozisyonunda normal gösteriyor allahtan bir aksilik olmaz ise insallah 🥰🙏