Durubebegim myangelson yok kuzm direk bunları dene kuru bezin atlette olabilir😁 kocamın kullanmadığı atletlerini cam ve aynalar için kaldırıyorum 🤣🤣
myangelson Durubebegim tamam canım teşekkür ederim 🤍🤍 bizde de çok vardır illa 😂😂 taşınırken ev temizlemeye lazım oluyor diye atmıyorum bende
Durubebegim myangelson atlet candır🤣🤣 bende bir sürü ayrı ayrı bez almıştım yer ,cam ,koltuk ,mobilya için ama düzenli 3 yıldır gelen abla var onun tavsiyesiyle camlara aynalara atlet 😁
myangelson Sila66 ben de arada tablet ile yıkıyorum ama sürekli değil yılda 1-2 kere yıkarım o şekilde çünkü gerçekten yıpratıyor. Bir de anneme perdeci şey demiş yumuşatıcı katma perdeyi yıkarken inceltir yırtılır yumuşatıcısız yıka perdeleri halilari demiş
Durubebegim myangelson perdelerim yaptığım yerde bana yumuşatıcı ve kimyasal bişey kullanma demişti sadece hacı Şakir sabun rendeleyip onunla yıkat demişti
myangelson Durubebegim evet kimyasal çabuk inceltip yırtıyor zaten güneş de baya zarar veriyor normal zamanda sadece deterjan ile yıkıyorum bir de vanish atıyorum bazen
Durubebegim Lekeli bebek elbiselerine sirke limon karbonat üçlüsünü çözelti yapın lekeye dökün bitti gitti olucak😁 Buda burda kalsın lazım olur👍
Durubebegim Sila66 bende çok gülmüştüm hacışakir deyince🤣🤣 Abi dedim herhangi bir beyz sabun olmazmı yoook yoook dedi🤣🤣
Eceecim Sila66 mutfak dolaplarını silerken sıcak suda bulaşık mak tableti eritip siliyorum. Camları silerken de kremsiz şampuanlı suyla siliyorum. ☺️