bnc Kızlar bebek arabası bakıyoruz iyice zam gelmeden almak için. Fiyat araligimiz 5-8 bin arası. Var mı onerebileceginiz, kullandığınız , memnun olunan bebek arabaları?
beyzzsenturkk bnc baby plus canyon kullanıyorum fıstık gibi arama ama bunu almasam 4baby alıcaktım o da cok guzel ama canyon cok uzun ömürlü ve sapsağlam tavsiye ederim
Canimucizem zeynozey ya onun için bana çok büyük çok hantal dediler siz memnun musunuz tek başına indirip cikarman imkansız diyorlar
asiyeyalcn33 Nmt01- joell marka aldım canım gayet tekerleri fln saglam ve puseti fln kaliteli duruyor .inşlh haftaya bebegim olcak kullanmaya baslıcaz . en son 2400 flndı fiyatı suan ne kadar oldu bilmiyorum . boyle carşısı güzel bi şehirde oturuyorsan bi gez bi fiyat arastır derim bn internetten alıcakdım sonra carsıyı bi arastırıyım dedim şansa ara satıcılardan pazarlıklı sekilde daha uyguna aldım 🫢😂
zeynozey Canimucizem ilk bebeğime aldım ama kullanmak nasib olmadı bebeğim doğumdan sonra vefat edince onu hediye ettim. Şimdi 2. Ye hamileyim gene aynı marka almak istedim sürüşü kolay gelmişti bana ve sorarak araştırarak almıştım sorduğum herkes memnundu 🙃 bu sefer kullanmak nasip olur inşallah😃