Yasemindemirtas Kızlar sabah eşimi geçirmeye diye yataktan kalkim dedim kasığıma sağlanan ağrı nefesimi kesti. Bi kaç saniyede gecti ama cok fena battı. Sizde de oldu mu hiç ?
Bugurluu Yasemindemirtas merhaba canım yavaş kalk yataktan bende de oluyor o oturur yada yatıyor vaziyetteyken yavaş hem de çok yavaş kalkmak gerekiyor
Bahic Yasemindemirtas ya bunu bende cok merak ediyodum sanki içimden bişey yırtılıyomuş gibi özellikle yatakda dönerken ve kalkarken oluyo dediğiniz gibi . Kaçıncı haftadasınız ?
SelmaGl Yasemindemirtas evet benim de oluyor özellikle yataktan kalkarken bu gece 3 kere oldu doktora sorduğumda normal dedi magnezyum verdi ağrıları hafifletmesi için 37 haftalığım bu arada
Deletedmom128 Yasemindemirtas Yatarken otururken kalkarken ani hareketler yapınca olabiliyor ağrı. Dikkat etmek lazım. İçimizde bebek taşıyoruz haliyle ani hareket onu sarsıyor .
Yasemindemirtas Bahic 30+6 yım canım. Sen kaç haftalıksın ? Evet cok kötü oluyo bide üzerine bebek hiç hareket etmedi korktum bende
Reyyan1310 Dün akşam aynısını bende yaşadım sizlerinhaftası ilerde ben daha 21+6 tuvalet sıkışıkkende oluyor
Mvisss9 Yatıp kalkarkende oluyor da bazen tuvaletimi yaparken o kadar çok canım acıyor ki resmen birisi sağ kasığımı bıçaklıyor gibi oluyor böyle olan varmı