Betulnnmz Hayırlı sabahlar 🌸 akşam annemlere yemeğe gideceğim hamile olduğum için ben oruç tutmuyorum onlar oruçlu birde kızım orda kaldı dün gece o yüzden yemeği evde yapıp gideyim dedim ama kıyma lazım yakınlarda kasap da yok marketlerden alan var mı ilk defa alacağım pişman olmak istemiyorum teşekkürler şimdiden 😊
Badem_gozlum_ Betulnnmz bimden a101 den alma yağ oranı yüksekmiş bn aldım eskiden güzel pişirdiğim halde içi kirmiziydi köfte yptmdi.
Betulnnmz Zeyneb_mihrap76 getirden falan mı diyorsunuz yani oradan da hiç sipariş vermemiştim bir bakayım teşekkür ederim 🌸
Burcum Betulnnmz migros, carreforur, file ve çağrı marketlerden alıyorum. Sorun yaşamadım. Kapalı kutu almıyorum ama. Şarküteri-kasap reyonundan alıyorum. Bim,a101 kıymaları almayın yağlı ve kötü kokuyor.
Busimss Betulnnmz bir kaç kere aldım ama kasaptaki kadar güzel değil bence zor durumda kalmadığım sürece kasaptan alıyorum.
Beyazeller Betulnnmz Rica ederim ben Migros sanal marketi çok kullanıyorum . Büyük kolaylık . Bana bi ve getir , ayrıca carfurun da Online uygulaması var ve her ürünün bilgisini veriyorlar kötüyse getirmiyorlar 😊
Beyazeller Betulnnmz Fakat carfurun kıyması hazır paket almıştım uygun olandan yağlı çıktı . Bir dahakine belirteceğim alırsam az yağlı olsun diye . :)
Betulnnmz Beyazeller bende baktım şimdi migrosa da kıyma bitmiş et var sadece birde getir uygulamasından bakacağım 😊