Sedefibrahim Kızlar 12 haftalık hamileyim 8 saatlik yola çıksam bi zararı varmı bu haftalarda çok şükür bi tehlikem yok ara arada mola verip yürürüm bu haftalarda çıkan varmıydı
CeydaST Sedefibrahim bunu doktoruna sorman lazım kuzum. Ben 31+6 oldum bayram için sordum tabi gidebilirsin fakat 2 saatte 1 durup yürü 5 dk dedi. Sen de Bi danış öncesinde
nurr0101 Sedefibrahim Ben 12 haftalikken 19 saatlik yola çıktım canım. Ardahandan Adanaya ailemin yanına gittim. Her mola da otobüs kalkana kadar yürüdüm. Herhangi bir problem olmadı şuan çok şükür 25 haftalık olacağız
Aslibali Doktora sor canım arayıp mesaj atabiliyorsan iyi olur. Benim doktorum 4 saatlik yola izin vermemişti ve babaannemin cenazesine gidememistim. Doktordan doktora değişir tabi.
Sibel_72 Yolculuk öncesi muayene olmanız lazım 8 saat az bir süre değil bunun dönüş yoluda var doktorla konuşmadan yola çıkmayın ben 3 saat için burun kıvırarak siz bilirsiniz dedi sorumlu değilim dedi
Canimucizem Sedefibrahim mutlaka molalarda yürü canım bacakların açılsın kan toplanmasın ayakların içinde iyi olur hayırlı yolculuklar
sevaldqn1 Benimde düşük tehlikem var 7 haftalığız 1 saatlik yol da birsey olurku acaba celişkide kaldım doktorumun numarası yok soramadım da