alleeyk Merhaba arkadaşlar 10+2 deyim doktor olarak henüz nereye devam etmem gerektiği konusunda kararsızım siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz muane ücretleri ne kadar bilgilendirebilir misiniz🥰
beyzzsenturkk alleeyk nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama kurtköy ersoyda esra aydın şahin var eşimin akrabasından da giden cok bende hamileyken gitmiştim cok memnundum cok güleryüzlü bir kadındı en son gittiğimde 350ydi su an ne kadar bilemiyorum ama tavsiye ederim
1kedi1bebe alleeyk pendik medicalparkta nilüfer durmuş’a gidiyorum ama aynı hastanedeki ulduz jafarova yı çokca tavsiye ederim gebeliğimin başlarında büyük rahatsızlıklar geçirdim aneliyata alınacaktım bebeği kaybedecektim onun sayesinde kurtuldu kimsenin aklına gelmeyecek yöntemler uyguladı allah ondan binlerce kez razı olsun aşırı ilgili tatlı güler yüzlğ bir kadın ❤️
melty-34 alleeyk Ataşehir’de iseniz Varyap Meridyan’da Dr Erhan Karaalp’i araştırabilirsiniz. Ben de ona gidiyorum, kendi kliniği var, muayene ücreti 800 TL. Sağlıklı bir gebelik süreci dilerim.🥰🙏🏻🧿
_Kubraaa_ Kartal Umut hastanesine gidiyorum. Muayene 350 tl . Doktorumdan çok çokk memnunum. İyi ki gitmişim. 17.haftamdayım
Sevgiiiakby _Kubraaa_ bende umuta gidiyorum 18 haftamdayım. Fatih beye gidiyorum çok tatlı iyi bir doktor
_Kubraaa_ Sevgiiiakby evet bende fatih beye gidiyorummm☺️ çok tedirgindim, iyi ki gitmişim. Çok kibar ve anlayışlı👍🏻
Sevgiiiakby Minikkoalam11 normal doğum 8500 sezeryan 11 bucuk ama haziran temmuzdan sonra fiyatlar değişecekmiş