MomsAngelaes 55 kiloyla hamile kaldım 6. Ayımdayım ve 70 kiloyum sizce çok mu kilo almışım kızlar ☹️ Siz ne kadar kilo aldınız paylaşırmısınız 🙏🏻
gamzosgamzos MomsAngelaes ilk gebeliğime 63 ile hamile kalıp 86 ile doğuma girmiştim kızım 17 aylık olduğunda 49 kiloya kadar düştüm ikinci bebeğime 49 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girdim kızım 1 yaşında şuan 50 kiloyum ☺️ yani iki gebeligimdede 23 kilo aldım 🤦
selinsmother MomsAngelaes bende 55 ile kaldım 65 kilo oldum 36 haftalığım . Ama 32 haftalara kadar kustum mafoldum acillerde dolandım o yüzden bence. Dikkat ederseniz son aylarda alınmıyor tuvalet sorununuz varsa düzeltmek lazım
ezgermshn 67 ile hamile kaldım, 22.haftadayız 73 kiloyum😪 doktorum çok kızıyor her seferinde kontrollü git diye fakat elimde olan bu 🤷
Asuu-1 ezgermshn diyetisyene gitmeyi deneyebilirsiniz ben de mide bulantısı iştahsızlık vs yaşıyordum şu an diyetisyen ile ilerliyorum memnunum Bu süreçte hem kendim hem bebek için sağlıklı olması adına bu şekilde devam ediyorum
PrensinAnnesi61 Aysegulcet Ay herkesi okuyorum tek kilo almayan ben miyim dicektim 17 haftalığız 54 tüm hala 54 üm 😀🙈
Nazalex Aysegulcet bende öyle zaten en sağlıklısı ilk 13-14 haftada hiç kilo almamak gerekiyormuş diyetisyenim öyle diyor
Hilalttk16 MomsAngelaes doktorlara göre çok malesef 🥴 bende 63 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyum 31. Haftadaym 😅