Hamisanne Merhaba kızlar ; Ben geçen hafta öğrendiğime göre 5 haftalık hamileyim ama HCG değerim 49.22 çıktı bundan önceki hamileliğinde de ilk öğrendiğimde 37 sonra kigun tekrar baktığımızda 70 olmuştu ama o gebeliğin de bebeğimin kalp sesini duymaya gittiğimiz 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim . Bu sefer de kötü bir şey olur diye çok korkuyorum şimdi yine kan testi yaptırmaya gidicem kızlar bu durumda olan var mı ve bana dua edin lütfen
Edaaaaaaaa Hamisanne senın yaşadıklarının aynısını bende yaşadım ilk gebeliğim de ama unutma rabbim ol derse zaten olacak ve alıcaksın ellıne bebeğini o yuzden hayırlısını iste inşallah senınle kalır sağlıklıysa tabi unutma sağlıksız bebekler kendını ellıyorlar ..
Sngltzcnn Hamisanne benim ilk öğrendiğimde sadece 13 tü bende senin gibi düşündüm canım hiç korkma sonra 2 kat arttı çok şükür şu anda 24 haftalığız
Hamisanne Edaaaaaaaa doktorumda böyle dedi muhtemelen bi hastalığı olduğu için vücut onu kabullrnmemistir diye düşük mü yaptın yoksa kürtaj mı
Edaaaaaaaa Hamisanne kürtaj oldum ben canjm ben kalb atışlarını duymustuk ama cok zayıf atıyordu ama nasıp değilmiş bak şimdi gene hamişim ;)) herşey rabbimden
miiracates Hamisanne bende bugun aynisini yasadim daha dun kalbi atiyordu bugun ise durmustu ve ayni sebebler soylendi bana birsey yolunda gitmedigi icin kalbi durmustur dendi simdide dusmesini bekliyorum, cok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin
Hamisanne Edaaaaaaaa maşallah canım kaç aylık son bugün bende kontrole gidicem kese varmı filan ona bakilcak
Hamisanne Edaaaaaaaa maşallah canım bende bugün HCG baktirdim 2539 çıktı Allah'a şükür yarın tekrar doktora gidicem
miiracates Hamisanne malesef dün aksam düsük yaptim asiri kanamam vardi ve acile gittigimde cocuk rahim agizindaydi cikiyordu, vardir bunda da bi hayir. Rabbim kimseye böyle birsey yasatmasin.