akyol buraya yazan diger arkadaşlardan ve sizden Allah razı olsun. Ben dünya başıma yıkılınca direk buraya yazdım. Hiç bir yerde teselli olamadım. Buraya bir annenin bir anne adayının bir cumlesi ile 2, 3 gündür yatıp kalkıyorum. Oyle iyi geldi ki bazı mesajlar. Çok teşekkür ederim iyi ki paylaştınız. Ve saglıkla gelmesine inanın çok mutlu oldum. Rabbim bir daha saglıkla imtihan etmesin evladınızı.
İnanın ölüyorum sandım. Kimine yazdıklarım saçma gelebilir. Ben onu bekledim bana gec gelmişti. Tam dedim ki ummadığım anda geldi mucize umudum bitmişti geldi dedim. Ona tutundum. Beni seçti deidm. 20.haftalara kadar oyle mutlu geldim ki. Hersey iyiydi. Bir anda hersey yerle bir oldu. O umudum tükendi ve imtihanım daha zor oldu. Şimdi nasıl hayata tutunacak neden boyle oldu demekten alamıyorum kendimi.
Eltim hamile gelinimiz hamile onlar mutlu mutlu haftaları geciriyorlar yanlarında duramıyorum bile. Sürekli aglıyorum. Rabbim sanki tüm kapıları kapattı gibi hissediyorum. Bir kuyuda çaresiz kaldım gibi hissediyorum. Yazdıklarınız bana umut oldu diger arkadaşlarım gibi. Dilerim rabbim bana da mucize yasatsın