Shibalba bu hafta araştırma hastanesindeki perinatologa gittim beni yerden yere vurdu, kendi doktorum cok olumlu yaklaşıyor o hala bir canlı ve biz elimizden geleni yapacağız diyor ama perinatolog bana bunun bacağı kısa down olabilir, 4 hafta bile yasamaz bu, bu kiloyla doğmaz doğsa bile ne kadar yasayacak, karnında ölür bu haberin olsun takip et umutlanma diye tüm kotu senaryoları koydu önüme, anlıyorum gun icinde cok hastaya bakıyorsunuz yorgun oluyosunuz ama bu durumdaki birine bu üslupla edilecek laflar mi bunlar cok kötüyüm, salı günü anı doğum olursa doğuma alabilmeleri icin Ankara bilkent şehirden randevu aldim cunku doğumumu Afyonda yapamıyorlar bebeği cok küçük olduğu için sevk edemeyiz seni sevk etmemiz ve ord doğurman lazim dediler, bakalim o ne dicek, artik iyi bir haber beklemiyorum cok doktor gezdim hepsi aynı seyi soyledi ama en azından dayanabildigi kadar dayansın istiyorum, başta 30 haftayı bari tamamlasak diyorsun sonra 28 hafta sonra 24 haftaya bari gelelim belki yaşar diyorsun ama şimdi o kadar caresizim ki ölecekse ölsün bir an once sonuçlansın istiyorum