Busra-10- 19+5 de bizim biri 330 diğeri 313 çıktı. Ikiz gebelik .sizlerin ne durum da 19 -20. Haftalarda? Çok hızlı kilo artışım var sanki benimde bu aralar sizler ne durumdasınız?
3Tospikannesi Busra-10- biz bugün 20 haftalık olduk yarın doktor kontrolüm var 16.haftada 144 gramdı kızım bakalım yarın ne dıcek doktor bende çok merak ediyorum çünkü az önce tartıldım şuana kadar toplam 11 kilo olmuşum canım sıkılmadı değil yani 🤦♀️😊
Nurfatma1 Busra-10- bende dün gittim doktora 20+5 günlük biri 324 biri 322 gramdı kilolarına göre 20+1 dedi doktor
Busra-10- 3Tospikannesi oo maşallah iyi kilo almışsınız bende ilk gebeligimde 30 kilo almıştım k yüzden bunda da alcam diye çok korkuyorum 🤣
Mom0667 19+1 de 300. Gr dedi kızçe ❤️ 20. Haftaya girdik bugün Detaylı ultrasona kadar ne kadar olacak bakalımm
3Tospikannesi Busra-10- ben diğer 2 çocuğumda pek almadım 6 ay boyunca serumla yaşadım kötü geçiyordu gebeliklerim bu 3.maşallahı var umarım bebiş de kilo alır da bari aldığıma deysin 😁 birde bunun vermesi var 😂
Busra-10- Nurfatma1 ilerleyen zamanda kilo alırlar onlar bnce . Ben çok düzgün beslenemiyorum canım yemek yemek yerine pasta börek tarzı şeyler istiyor 😆😆
Busra-10- 3Tospikannesi ben doğumda aldığım 30 kiloyu 1bucuk senede diyet falan yapmadan emzirerek verdim sizde verirsiniz