Lilyum29 Kızlar sonunda bende doğurdum şükürler olsunn 😍 cuma ve cumartesi günleri sancılanıyordum evde dayanabildiğim kadar dayandım pazar günü sabah olduğunda sancılarım arttı kendim için ebe tutmuştum ona haber verdim doktorumada haber verdim 1 de hastanede buluştuk muayene ettiler açıklık 3 cm bugün doğum yatış dediler beni bastı heyecan. Sonra doktor muayene sırasında fitil verdi biraz açılmayı kolaylaştırması için ebemle odada dus alma pilates topu vs derken tekrar muayene 5 cm doktor bir dörtte bir fitil daha koymasını söyledi ebe me daha sonra saat 7:30 gibi doğumhaneye indik suyumu açtılar . Şimdi eğlence başlasınnnn sancılar o kadar sık ve şiddetli gelmeye başladı ki epidural diye haykırdımmm hemen anesteziyi aradılar doğumhaneye geldi doktor iğneyi yapıcak aşamaları var o an sancı vurduğu an duramıyorum . Neyse yaptı doktor geldi kendi doktorum ben çıkıcağız yukarı daha devam sanıyorum doktor demesin mi tam açık otu kapatın doğum başladı . O an dedim ki ne bağır ne haykır ıkın kızım güçlü güçlü ıkınmaya başladım 3-4 sefer doktor kesik atıcam yoksa yırtılacak dedi dedim atın o an zaten insanın gözü görmüyor . Kesiği atar atmaz doğdu oğlum . Şükürler olsuuun ki çıktık evimizdeyiz biraz dikişlerimiz acıyor epidural yeri ağrıyor o kadar. Mevlam isteyen herkesi bu yolda koymasın benim doğum hikayemde böyle bitti 🕊
Hilalttk16 Lilyum29 yaaa çok geçmiş olsun 🥺 dikiş atılırken hissediyor musunuz nasıl ağrı durumu bide kaç tane dikişiniz var
3Tospikannesi Lilyum29 Gözünüz aydın Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütün inşallah 🧿🥰 bebiş kaç kilo doğdu birde Kaçıncı haftada doğum yaptınız benim 3.çocuğum 2 sini normal doğum yaptım çok şükür kolay oldu 😊
Sureyya1 Lilyum29 gozunuz aydin saglikla buyutun. Malesef devlet hastanelerinde epidural yok yattiginizvyerden nasil ikindiniz nasil oluyor
Soniii Lilyum29 ekstra ebeyi her ihtimale karşı mı tuttunuz güvendiğiniz bir gebemiydi yoksa daha kolay doğum yaşamak için vs ilgineniyor mu sizinle bilgi verebilirmisiniz eğer öyleyse bende düşüneceğim
Lilyum29 Dikiş atılırken biraz hissettim bir tane daha iğne vurdu doktorum , ama inanın bu o sancıların yanında hiçbir şey , imkanınız varsa epidural taktırın gerçekten
Lilyum29 Kızlar epidurali taktırdıgımdan 5 dk sonra doktor tam açıksın dedi çatala aldılar sonra hemen oldu, ben hiçbir yan etkisini görmedim çok büyük rahatlık gerçekten imkanınız varsa epidural olun