Deletedmom00012 blackberry118 kaç haftalıksınız. Hiç agrim sızım vs yokken gittim. 40+5 olduğu için suni sancıyla Doğum başlatıldı. 5 saatte oldu bitti. Suniyi dene bence
Htcmstfomer blackberry118 eger acilmaniz varsa suniyi deneyin derim tabi karar sizin ama acilmaniz var ise suni onu hızlandırabilir
deletedmom351 blackberry118 Benim mesela suni sancı verdiler 2 kere sancım yine gelmedi sezaryen oldum. Onun için umarım kendi sancın gelir.
Aysmsek Deletedmom00012 peki bebeğiniz yukarıdamiydi yoksa kanala girmişmiydi alttan muayene ettiğinde kafasına değdimi parmakları doktorun
Deletedmom00012 Aysmsek şimdi sana ne söylesem yalan olur. Aradan 8 yıl geçti. Ama hiç doğum belirtisi yokken 40+5 olduğu için doğum başlama kararı alındı.
Deletedmom00012 Doğum anımda okununacak duaları kağıda yazıp gitmiştim o an aklıma gelmezse diye. Belki onun faydası oldu
blackberry118 İnşallah kendi sancim gelir kizlar. Bgn tam 40 haftalik olduk doktor. Hatta farkli 2 doktora daha gttim kendiminkinden baska en fazla 1 hafta daha bekleyebiliriz dediler. 1cm acilma var.agri sızı hic bisey hissetmiyorum. Nisan da gelmedi.
Dyg34 blackberry118 normal doguma uygunsa vucudunuz suni sancıyla dogumu başlatıyorlar ama bebek pozizyonu siz normal doguma uygun gördüyse doktorunuz suni sanci herkeze veriyorlar benim ablam 2sinide suni ile dogurdu
blackberry118 Dyg34 cati genisligim ve bebegin kilosu uygunmuş ama doktorum yirtik kesi çok gerekebilir fazla yipranabilirsin zayifsin diyor. O yüzden kararı bana bıraktı 😪