Eliyy Kızlar bu burun tıkanıklılıgından bıktım ya nefes alamıyorum uyuyamıyorum yastıgımı yükseltince boynum tutuluyo bu serum fizyolojigi burnuna dıkan oldumu onu merak ediyorum ben hava makinesinr koyuyorfum o yüzden
Gamzegll Eliyy Ben ikizlerime uyguluyorum onlarda işe yarıyor kuzum eczanelerde 20 li hazırları var her serum fizyolojik hemde okyanus suyu bir dene istersen
SSumm Eliyy ben acillik olmuştum hava verdiler oksijen verdiler açılmadı en son serum fizyolojik ile acabildi hemşire 🤭 sonra eve alıp kullanabilirsin dedi doktor bende kullanmıştım çok tıkandığım zaman
Funda1636 Eliyy benim tıkandı nefes alamadım geceleri . Hamileliğin sonlarına doğru düzeldi sebebini bilmiyorum hormanel demişti doktorum
Eliyy Gamzegll okyanus suyu hiç açmafı kuzum ya evde tuzlu su çekiyorum ama artık banamısın demiyo buharada duruyorum yine aynı dedim serum fizyoloji burnuma sıkıyım nasıl yapıyorsun onu tam olarak canım
Gamzegll Eliyy kuzum şırıngaya 5 ml çekiyorsun lavaboya öne doğru eğil birden burun deliğine hepsini sık biriside arkanda olsun sırtına vursun sonra aynı işlemi diğerine duygulu hayatım
Gamzegll Eliyy evet çok fazla böyle ağlarsın ağlarsın burnun tıkanır ya öyle oldum hep ama bende okyanus suyu işe yaradı
Eliyy Gamzegll ama benım burnumun içinde resmen iki tane bilye büyüklügünde konkolarım şişmiş canım seninde öylemiydi
Eliyy Slmnbr ben kullandım 1 hafta normal sprey sprey bittikten sonra serum fizyolojıik sıkıyorum sırıngayala dıkıp dikiyorum kafama burnumu genzime akıyo sonra açılmazsa serum fizyolojigi hava makinasına koyuyorum ordan yapıyorum rahatlayıp uyuyorum ama deliksiz degil