Bir_prens_annesiiiii yagmur50 yaa maşallah ne güzel bir doğum hikayesi Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah 🥰
yagmur50 Tugceeeeeee1 anestezi etkisi geçtikçe tabi ağrılarım arttı ama öyle dayanılmayacak gibi değil adet sancısının biraz fazlası gibi oluyor
semanur0456 yagmur50 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın 🫶🏻 darısı başıma inşallah bende iğne kullanıyorum 2 kayıp yaşadm ve triodim var🤦🏻♀️ ne ararsan var ama cok şükür bizde 35+2 olduk suan rabbimin izniyle bende yaşamak istiyorum bu duyguları🥹❤️
yagmur50 semanur0456 Gökkuşağı bebeklerimiz bunlar 🌈 🥰sende sağlıkla kucağına al inşallah canım merak etme herşey çok güzel olacak 🤲🏻
yagmur50 Ess31 Aminn canım inşallah Rabbim tüm annelerimizin,anne adaylarımızın yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻
Ccayyonn yagmur50 ben de 3 gün önce sezeryan oldum 🥲 39+0 da geldi bebişimiz kontrole diye gittik 3 saat sonra kucağımdaydı ☺️ çooook geçmiş olsun sana da en kısa sürede eski gücümüze döneriz inşallah Herkes gönlünü rahat tutsun bazı kavuşmalar çoook güzel 🥰
yagmur50 Ccayyonn kesinlikle çok güzelll sanada gelmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🙏🏻
Dolphin16 yagmur50 gözünüz aydın 🧿 Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Aysecan0335 Sağlıcakla büyüt kuzunu 😊 bnimde 2 kaybım var 31 haftaya gricez 2 gune, gözlerim doldu okurken 😊