Kızlaaar toplanın bende doğum hikayemi paylaşıyorum çok şükür 🙏🏻
Normalde ters gelen bebeğimi 24 nisanda doğum yapacağım diye gün almıştık doktorumdan doktorumda ben yurtdışına çıkacağım sakın ben gelmeden doğurma diye gitmişti 🤭 (sanki içine doğmuş gibi) her neyse ablama oturmaya gittim 2 buçuk yaşındaki yeğenimle vakit geçireyim diye sonra lavaboda afadersiniz iç çamaşırımda kırmızı kan gördüm endişelendim dedim nişan olabilir ablamda dedi bebek ters dönmedi olmaz ki dedi dedim dönmeden de olabilir sonra doktoruma hemen mesaj attım oda yurtdışında ama sağolsun döndü bana böyle böyle dedim sancın varsa hastaneye git dedi bende dedim adet sancısı gibi sancım var o zaman hastaneye git nst çektir dedi tamda ablamla akşam yemeğine hazırlık yaptık yemekler tatlılar hep beraber yicez (işte rabbim nasip ederse derler ya nasip olmadı onları yemek) ben hemen çalışan eşimi aradım dedim gel doktora gitmemiz lazım panik olma oda uçarak geldi tabi hastaneye bi gittim Nst için gittiğimi sanıyorum tabi girdim kızım aşırıııı hareketli resmen hiç durmuyor baktılar sancı yok sonra ebe çatı muanesi yapıcam dedi daha önce hiç olmadım hepte korkardım çok şükür ebe çok güzel yaptı hafif sızlama hissettim o kadar sonra dedi 1 cm açılman var seni doğuma almalıyız dedim nasıl ağlamaya başladım riske atamayız ağlama ne güzel bebeğin geliyor dediler ailene haber ver eşyalarını getirsinler düşünün hiçbirşeyim yok ve Allah biliyor en büyük korkumda kontrole gidip doğurmak burda hep okurdum ve doktorum yok yurtdışında 🤢🤢sonra çıktım Nst odasından eşime dedim sen eve git valizimi al eşyaları ailelere haber ver o gitti ben tek kaldım hastanede annemi aradım hemen sonra kimse gelmeden hadi doğuma alıyoruz dediler dedim kimse gelmedi gelince görürler hadi gel dediler ben ağlaya ağlaya tabi doğumhaneye girdim doğumumda da Allahtan yine hastanenin iyi doktoruna denk geldim zaten inanır mısınız saniyeler içinde doğumu başlattılar bebeğimin kıyafeti bile gelmeden doğdu bi yandan ailemi çalışanları düşünüyorum tam iftar saatine 5-10 dk kala doğdu ve herkes nasıl oruç açacak diye ona ağlıyorum duygular darmadağın anlayacağınız 🥹 ve o an kızımın sesini duyduğum o an şuan diyorum ki ey yüce Rabbim sen bebek bekleyen ve bebek sahibi olmak isteyen herkese bu duyguyu tattır ve kızıma uzun ömürler ver sonra odaya getirdiler ailem gelmiş çok şükür odam hazırlanmış tabi yarım yamalak daha kızımın hastane süsleri sipariş verilmemişti bile ama nasip işte.( ve benim gerçekten mucize kızım 2 kayıp yaşadım psikolojik destek aldım gebeliğimde zor geçti pıhtılaşma sorunundan dolayı her gün iğne vurdum göbekten kendime şeker,kolestaz,enfeksiyon,tiroit ne varsa yaşadım ama bir ağlama sesine hayatım değişti şuan zaten rüyada gibiyim 🫶🏻 uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻 )