nurbanu-y Ebruh bizimki gösteriyordu ama bacak arasında kordon olduğu için bi türlü emin olamadık. 18. haftamda vajinal ultrasonla baktı doktorum erkek olduğunu öğrendik 4 hafta sonra detaylıda da net bir şekilde görünüyordu zaten erkek olduğu 🤗
Emine1995 Ebruh göstermiyor değil 15 haftadan 18 haftaya kadar dedi erkek sonra 19 da dedi kız bende devlete gittim geçen gün 2 ayrı doktora erkek dedi ne yapacağım bilmiyorum
busratekcn Emine1995 aynısı oldu banada . Erkek dediler. 19 haftalıkken kız dediler. Şaka gibi. Kafam çok karışık detaylı ultrasonu bekliyorum emin olmak için
Emine1995 Ebruh dünde benim doktordan başkasına gittim yine özel önce kız demedim dedim biliyoruz cinsiyetini dedi erkek dedim hocam doğacak doğana kadar ne olduğunu bilmiyorum hepsi bişey diyor
Emine1995 Ebruh hakkımızda hayırlısı olsun kız erkek fark etmez ilk çocuk olduğu için sadece merak Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahım 🙏🫀
Ecem54 Bende 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor sonra detaylida ilk erkek dediler sonra kıza çevirdiler bacaklarını kapatmış dedi bide başta erkek görüp sonra nasi kız gördü detaylidaki doktor anlamadım