Aleynacamoglu Semanur0902 Aynen öyle canım bende öyle yaptım eşim benim yanımda ya gerisi önemli değil ❤️
Semanur0902 Aleynacamoglu önemli olan o zaten aşkım Rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallah geri kalan kuru kalabalık zatenn siz iyi olun her zaman ♥️
anneoluyoruuumm16 Aleynacamoglu 6 aylık evliyiz. 5. Ayda hamilelik öğrendim. İlk üç da sma testi sonucu çıksın diye korunmuştuk 😄
Aleynacamoglu Asyaturut- Yaa maşallah kızlar hepinize hemen hamile kalan bi vücuta sahipsiniz coğunuz ❣️
Ao526- Aleynacamoglu 4 yıllık evliyim, 22+3 bebiş bekliyoruz 😂 Eşim balayından sonra birliği sebebiyle 2 yıl doğuya gitmişti 🥹 Sonra sınıf değişikliği, eğitimi derken daha yeni birleştik 😂 hala yeni gelin sayılırmıyım 🤪🤪
Mucizem4242 Aleynacamoglu ayyy nasıl yazayım bilemedim 🤣 5 yıllık evliyim, 4 yaşında bir oğlum 2 buçuk yaşında bir kızım var şimdi ise 3 aylık hamileyim gerçi bu sürpriz oldu ama artık yeter diyorum kendime 🤣
Ao526- Aleynacamoglu Ahahahh 😂 bir sürü eşyamın paketini yeni açtım, hala mobilya kokuyor ev ahahahh 😂 Sağlık olsun artık
mekselinaa Aleynacamoglu 1yıl 7 aylık evliyim 13 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍