sehrengiz_8 Papatyamm09 emzirerek göğsünü uyarmalısın ve takviye ilaçlardan tüketmelisin inşaAllah en kısa sürede iner sütün
tubaaayazgiii Papatyamm09 sağmalısın canım inşallah en yakın zamanda gelir birde tahin helvası tüket sıcak duş alabilirsin göğüslerini aşağı doğru ovalarsın işe yarıyor çok su iç bol bol süt olsun inşallah
Lavantakokusu64 Papatyamm09 en başta su sonrasında tatlı, tahin helva, meyve suları, bestlak damla var birde onu kullanabilirsiniz. İnşallah erkenden iner sütünüz
Mine3456 Papatyamm09 benim üç gün boyunca gelmedi ılık duşla yeşil zeytinyagli sabunla göğsüne masaj yap bolca yıka emzir gelir inşallah ben öyle yaptım büyükleri dinleyerekten
Dimplebubu Papatyamm09 sürekli emzirmeye çalış gelmesede bebek uyarı gönderiyor herşeyden önemlisi bu . Sonra artsın diye bestlak , solgar vitamin , e bebek sğt çayı falan deneyebilirsiniz
kadertugrul7 Papatyamm09 sıcak duş iyi geliyor ve dut hoşafı çok güzel süt yapiyor ben cok faydasinu gördüm benim normaldi ama ikk gun gelmedi eve gidip duş alınca geldi
Pinkgold Papatyamm09 ılık bi duş almalısın devamlı emzir süt gelmiyor diye sakına bırakma emzirmeyi gelicektir o su çokça tüket yeşillik ye bol bol kompostu iç inçir ye ceviz tüket bestlak damlası satılıyor o çok işe yarıyor eczaneden alabilirsin takviye olarak süt arttırıcı vitaminler var doktoruna sor