Ruhsuz Bugün doktor kontrolüm vardı 21 cm boyu 300 gr agirligi haftasina uyumlu dedi 🤲 Hamdolsun Rabbime siz de surumlar nedir kızlar ,Hayırlı kandilleriniz olsun 🤲🤲Dualarda buluşmak dileğiyle 🤲🤲
Serpilinumudu Ruhsuz 19+6 sabah bizimde randevumuz var heyecanla sabah olmasını bekliyorum umarım iyidir bebeğim 🙏🏻 Hayırlı kandiller ❤️
Fik Ruhsuz maşallah canım benim bizde 140 a 140 olduk şükür haftamız aynı sanırım hep denk geliyoruz🤭 benimde yarın randevum var yani salı 😍 bakalım benim prensesim nasılmış 🥰
tgcearici Ruhsuz bugün 19+6 19+2de gittim 383 gramdı oğluşum. Aynı bedendeki yolculuğun yarısı bitti insaallah diğer yarısı da hepimiz için çok güzel geçer ❤️
Fik Ruhsuz amin inşallah canım benim bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun bebişlerine 🥰 seninki kızmıydı erkek mi 😊
Ruhsuz Rabis0446 evet baya çıktı ,aksmalari daha belli gunsuzleri yumuşak özellikle sabah uyanınca yumuşacık ve küçük oluyor 😊
Ruhsuz Duyguyanecigi ben de aynı seklilde canım ,ilk haftalar mide bulantısı koku filsn geçmek bilmiyordu bu süreç daha iyi geçiyor sanki 😍🤲