lovecanim Kızlar koridor halimi 1 ay önce aldım ince olanlardan ama anlamadığım bir şekilde sarı lekeler oluştu siliyorum aynı daha da dağılıyor ne Çarşamba günü eşimin ailesi komple geliyor diğer halimda kirli neyle silersem geçer..?
esrabalkan1 lovecanim canım ben halılarımı bulaşık makinası parlayıcısıyla tabletini karıştırarak siliyorum leke kalmıyor başka bir önerimde beyaz sirke ve karbonat ve limon karışımı
hulya1406 lovecanim heryerde var mı bilmiyorum porçözün leke çıkarıcısı var onu deneyin isterseniz kızım geçen gün çikolata çıkarttı hiç bişey kalmadı.Hatta eşim yıkamaya veririz uğraşma dedi.Bulabilirseniz deneyin.
lovecanim Tugceeeeeee1 Beyaz sirke denemedim leke sökücü bulaşık deterjanı falan denedim ama banamisin demedi aksine daha da dağıldi
esrabalkan1 lovecanim bende de oluyor arada siliyorum geçiyor çay kahve lekelerinide geçiriyor dediklerim bir dene istersen
lovecanim hulya1406 porçöz hemen alt bakkal da var ama bende ki leke çıkarıcı da cok iyiydi bi onuda alir denerim şimdi
lovecanim hulya1406 tamam şimdi bulaşık Makinesi parlatıcı ve detarjani ile sildim geçti gibi duruyor sabaha kadr bakalım. Cikmazsa onu da mutlaka denicem.
lovecanim Hallerimvarbenim beyaz sabun denemedim ama bulaşık deterjanı işe yaramadı çarşambaya kadr herşeyi denerim gecendle kadr yoksa cok kötü olur yaklaşık 20 kişi gelecek🥴
Hallerimvarbenim lovecanim Kuzum beyaz sabun oğlumun beyaz zıbınında ki kakayı bile bembeyaz çapıyor çitileyince bence beyaz sabunu çitile lekeli yerlere serp biraz sert bir bezle sürt köpürte köpürte
Elifkrdnz Bulaşık makinası tabletini sıcak suda eritip suyu köpürt sonrada bi bezi bu suda ıslat biraz sık tam kuru olmasın onunla silersen geçiyor salça,çay gibi lekelerde denedim kesinlikle işe yarıyor.