3babymom ya açıkcası şöyle 27. Haftadan beri bebeğimin kafası aşağıda. Fakat ağrım sızım hiç olmadı yalancı kasılma bile yaşamadım. Sadece vücudumda ödem çok arttı. Ellerim komple uyuşuk telefonı zor tutuyorum geceleri uyuşukluktan uyuyamıyorum. Onun harici herhangi bir sıkıntım yok. 38. Haftamda muayeneye gittim doktor çatıma baktı açıklığı söylemedi çatın müsait dedi sadece. Sonrasında yanına geçtiğimizde önceliğimiz normal doğum tabiki dedi önümüzdeki hafta(bu hafta yani) yurtdışına çıkıcam suyun gelir doğumun başlar burdaki diğer arkadaşım yaptıracak dedi. Gittiğim hastanedeki doktorlarda hep yaşlı ve eski doktorlar oyüzden güvensizlik duymadım. Sonrasında eğerki 40. Haftayı doldurduğun taktirde gelmeye niyeti olmazsa kızımızın pazartesi günü sezeryana alıcam dedi. O an çok soru soramadım vardır bir bildiği diye. Sonuçta ilk gebelik tamamen tecrübesizim ısrar etmedim illa normal diye bende çok isterim normal korkuyormusun diye sorarsan çok korkuyorum ama her halükarda hepsine razıyım sağlıkla gelsinde ☺️