Sila_98 Sedavedoga benim randevum ayın 20sinde sizinki daha önceymiş eğer bu konuyu konuşursanız buraya da yazar mısınız
Sedavedoga Sila_98 yarın gidiyorum canım zaten sorucam doğru mu diye eğer öyleyse hemen taşıcam başka doktora paketi sanırım Melike hamıma geçiçem gibi duruyor herkes memnun
hs93 dilay_06 merhaba siz hangi doktora gidiyorsunuz çankayada ? Ve doğum paketi aldıysanız ne zaman ne kadara aldınız rica etsem bilgi verir misiniz
Sedavedoga Sila_98 herkes çok önerdi yakın bi tanıdığım da bayramda sezeryan oldu Melike hanıma oda çok memnun kaldım diyince onu seçtim
tugbacns Beyza_0671 canım ben doğum yapalı 2 buçuk ay oldu 2022 ağustos ayında doğum paketi almıştım o zaman 8250tl idi ama benim ikiz gebelik olduğu için 9000 ödemiştim şuan fiyatlar nasıldır hiç bilmiyorum
Sedavedoga meridr ben kasım ayında 9.750 verdim canım ama zam geliyor sanırım her ay en son burda 12 civarında bir fiyat duymuştum arayınca söylüyorlar
hs93 kubbra91 Ben çankayadan bugün 19.800 e aldım sizinki neden o kadar uygun? Bi yerle falan anlaşması mı var?