Babyykmz Youngplanner ay bende burda bekleyeyim ben cigdem hanima gidiyorm bakalim bu hastanede dogm yapip memnun kalan olmus mu 🙈
MugeGuness Youngplanner eveet ben geçen sene kızımı orda doğurdum. Doktorum Süleyman Yeniocak hoca. Aşırı memnun kaldım doktorumdan da hastaneden de. Şimdi yine hamileyim 6 aylık. Oğlumu da aynı doktorda, aynı hastanede doğurucam kısmetse 🌸
Youngplanner Babyykmz bende çiğdem hanıma gidiyorum baya memnunum ama hastane nasıldır süreci merak ettim bakalm 😊
MugeGuness Youngplanner bana denk gelen hasta bakıcı ve ebe de çok iyilerdi. Deniz ebe. İnşallah bu doğumumda da o denk gelir aşırı motive ediyor. Ben artık açılmanın sonlarına doğru sancıya dayanamayıp nolur beni sezaryene alın diyodum ama çok moral verdi bana yolun sonuna geldik bak en fazla yarım saat sonra bebeğin kucağında olucak ben senin yanındayım elini tutucam falan diye. Gerçekten de doğum boyunca elimi bırakmadı. Odalar da çok güzel geniş ferah ve temiz
elifsen 2019 da maalesef kendi doktorum tatilde diye nurcan hanım doğuma girdi. itici ve asla sakinleştiren bir yapısı yok. evime yürüme mesafesinde ama asla gitmem bir daha bu hastaneye. dolar işareti var hepsinin gözünde