Melike55_ Troid değerim yüksekti ilaç kullandım 2 gün bugün ultrasona gittim sonuçda normal çıktı ama doktor sürekli kullanacaksın ilacı dedi sizce bebeğe zararlı olurmu
Sevval0308 Melike55_ 7. Aydayim ilk aydandir kullanıyorum neden zararı olacak bir şeyi versinler canım elhamdülillah gayet iyiyiz. Hem değerlerim de düştü hiç kafanı takma kullan ilaçlarını aksatma
Eso66 Melike55_ Troid önceden varsa cıkmaması icin her zaman kullanmanız iyi hic bi zararı yok merak etmeyin
Lafayette Melike55_ troid aman ha kafanıza göre ilacı bırakmayın,kullanmazsanız hem size hem bebeğe zararlı. Trpid çok önemli doktor takiplerini asla aksatmayın. Ac karnına için,kahvalti icin 1saat aç bekleyin. Ben dw troid hastasıyım kullanıyorum
babyandmomyy Melike55_ kullanmamak daha büyük sıkıntı bebekte zeka geriliğine kadar yol açabiliyor yüksek tiroid. bende gebelik basindan beri kullanıyorum sonuna kadar da kullanacağız mecbur 🫠
Melike55_ Sevval0308 teşekkür ederim de troid gözükmüyor ultrason da ilaç kullanmam mantıksız gelmişti o yüzden canm
Sevval0308 Melike55_ canım benimde ikinci ayda düştü değerim. Lakin doktorum gebeliğe bağlı troid olduğu icin yine yükselmemesi açısından ilaca devam etmeliyiz dedi