TeacherrMom Haftada olup vajina ağrısı yaşayan varmı kızlar 1 haftadan fazladır var ama son iki üç gündür iyice arttı baskı hissi var birde ağrıyor baya
betul_yilmazz TeacherrMom felaket derecede acı ve ağrı sızlıyor bildiğin 37. Haftadayım son haftalar çok zormuş gerçekten bende de çok baskı hissi var özellikle lavabo ihtiyacım varsa tuvalete kadar zor yürüyorum
Alinamoms TeacherrMom 35 haftadayım bende de var adet Ağrısı gibi ayakta durunca yürüyünce başlıyor çok zorlanıyorum bence normal ama
bsrcap haftadayım ara ara oluyor. Özellikle yattığım yerden kalkarken ve yatakta sağa sola dönerken. Ama nadir. İlerleyen haftalarda ilerliyor sanırım öyle dediğinize göre 🥹
TeacherrMom 1prensannesiiiii evet evet günde 2-3 kere mutlaka o sancidan oluyor bide ara ara kasigima öyle bir yükleniyor ki birikiyor sanki tüm ağırlık oraya
zaxeles Evet bende 37+6 1-2 haftadır var böyle bi ağrı 😔 ama normalmiş doktorum bebek baskı yapıyo dedi
TeacherrMom zaxeles aynen baskıdan dolayı olur gibi benm bebeğim döndükten sonra oldu ağrı başını dayadı sanırım alta
TeacherrMom betul_yilmazz Allah’tan tuvalet için çok zorlanmıyorum ben ama baskı sancı bıçak batması hissini çok yaşıyorum birde ara sıra 30 saniye kadar süren sancılar geliyor kasiga doğru
YesimMm- Çok kötü ağrı hemde ne uyutuyor ne yatakta döndürüyor 😤 son 1 hafta aynı bedende kizcemleeee
TeacherrMom Alinamoms aynen adet agrisina benziyor bide afedersiniz ilişkiden sonra da bazen böyle ağrı olur ya onun gibi
TeacherrMom Ayshed geçmiş olsun rabbim kolaylık versin doktorunuz erken doğum görünüyor falan demediyse korkmayın belki kilosu çoksa baski yapıyordur şimdiden
Tugcelb TeacherrMom son haftalarda yaşanması çok normal bebek büyüdüğü için ve kanala doğru yönlendiği için artık baskı yapıyor
Minisanne12 TeacherrMom vla sorma canm herseyin dibini yaşıyoruz ama elbette harika bir son olacak 😄 Eğer doğum zamanın gelirse yaz canm dua ederim💗
betul_yilmazz TeacherrMom yalancı sancı aynı bende de öyle bende tekim sanıyodum meğerse bu haftalarda olan herkeste oluyomuş 😂Allah dayanma gücü versin ya bir an önce doğmasını istiyorum
TeacherrMom Minisanne12 tam kaç oldun sen ben 37+6 oldm an itibariyle 😁 içimden bir ses 38 bitince gelecek diyor