Begumismail 37+5 gunluk olduk doktorum normal dogum onerdi ama olmazsa 26 nisanda suni sanciyla deneyecegiz merdiven inip cikiyorum evde hareketleri yapiyorum gunde 3 hurma yiyorum bugunde adacayina basladim bogurtlen yapragi cayinida yarin yapacagim baska onerileriniz var mi 😌
ayse122 Begumismail bende aynu haftadayim 37+5 Pilates topunda oturuyorum sadece, artık sağlıklıca doğurmak istiyorum inşallah çok zorlanıyorum kalbim çarpıntı yapıyor sonlara doğru.. tarçınlı şu da tavsiye ediyorlar
annesininbali27 Begumismail Benimki 39 + 3 olduk hala gelenim yok son gün 30 Nisan doktor um dedi 20 sine kadar olması lazım dedi olmasa suni sancı verip doğurtacağım dedi ama ben kendi sancimi çekmek istiyorum İlk imde yedim suni sancı
asu_nyy Begumismail ahududu yaprağı çatı olacak o böğürtlen değil.adaçayı iyi hurmayı artır şekerin yoksa 6-7 ye amaaa çekirdeğinize em atma sakın onda çok daha fazla oksitosin var birde yerde emekle elinden geldiğince işe yarayacaktır
Gulnar_95 @"Begumismail"vallah bisey yapmiyorum kendileri seciyor gelecekleri gunu oğlumda yapmadiğim sey kalmamişti 40.6 da doğdu simdi haraketliyim hep ama ekstra bisey yapmiyorum
Begumismail ayse122 bende zorlaniyorum artik ayaklarim sismese daha iyi olacakta yeterki saglikla gelsinler
asu_nyy Anneadayi23 yazdım hurmayı yemekteki amaç ne ise çekirdeğini emmekteli amaç aynı oksitosin hormonu salgılamak doğumu başlatmak için doğal sancımızın kolaylıkla açılmamızın olması için
radiantmother35 Nesli8181 benim karın ağrım vardı 2 haftadır ayaklarıma belime her yerime koyuyorum hiç bişeu olmuyor 37+3 üm onla alakası olmayabilir mi acaba
Busel Begumismail bana da öyle günde 5 hurma yiyorum merdiven in çık eğilme comelme ilişki önerdi her gün yarım saat yürüyüş dedi. Hatta bugun 15bin adım atmışım. Adacayina başlamadım sormadım çünkü iceyimmi diye. Merdivenleri yan çıkmak önemli yan ve Bi ayak önde ata ata çıkıyorum inerkende yan iniyorum. Sıcak suyu oneriyolar ama 40.haftami doldurup yapicam onu 15 gün kaldı dolmasına
Nnuurr Begumismail Kendini çok yormadan yer siliyormuş gibi yürü bol bol benim öyle açılma olmuştu 🫶🏻
Sinem011 Begumismail ben 40 haftaliken doğum yaptım hurma ilişki bunlar çok etkili dedi doktorum sizde deneyin
Sna-0567 Begumismail 7 hurma günde, 7 çiğ badem yedim, perine masajı, yürüyüş, ev işleri, plates topuyla egzersiz, primroz yağı kullandim( kullanımı biraz farkli) sancısı hastaneye geldim 4 cm idi açıklık.
Sna-0567 sulekzl hafif bel ağrım.olunca meryemana otunu suya koyduk meryem suresi okundu. Onu unutmuşum. Sollar primroz yağını eczaneden kapsül şeklinde aldim. Bir ebenin tavsiyesi üzerine 37. Haftada ilk gün 2 kapsül ağızdan 2 kapsül vajinadan fitil atar gibi attım. Sonrasında her gün perine masajı sonrasında 2 kapsül fitil gibi alttan attim ve yattım. Bir süre sonra geri geliyor ona göre tedbir alırsınız ama ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. 4 cmden 8 cme 2 saatte 8 cmden 10cm 1 saatte falan geçtim. Doğum da 5 ısınmadan oldu ki tansiyon sorunu yaşadığım için uzadı. Doktorum ve ebem ilk doğum icin cok iyi yumuşama cok iyi ilerleme oldu dediler. Azıcık kesim var. O da olmayacakti dediğim gibi ısınırken tansiyon sorunum olunca biraktirdilar kesi attılar. Yoksa o da olmayacaktı.
sulekzl Sna-0567 teşekkür ederim sagolun bilgi için 13 haftalık olduk inşallah vajinal dogum olarak ilerlerde yaparım acaaba nezman karar verilir dogum şekline
Sna-0567 sulekzl 36 haftada bebek iri değil dogal olur dedi doktorum, 37de çatı muayenesinde kesin normal dedi. Allah yardımcınız olsun