GamzeCan Kızlar iliski sırasında kanama oldu kırmızı ama aşırı değil. Sizce hemen acile gitmelimiyim yarını bekleyip kendi doktoruma mı gitmeliyim başına böyle bisey gelen var mı?
Nergiz31 GamzeCan kuruluktan tahriş yada enfeksiyon olmuş olabilir canim eğer sabaha kadar geçmezse doktoruna görün derim tabi dikkatli ol sabaha kadar peçete yardımı ile sil ara sıra gözlem yapman icin tabi uzan dinlen bi
mucizemizibekliyoruzz GamzeCan doktorunuza ulaşamıyormusunuz istediğiniz zaman? Bi ona danışsanız. Gitme diyecekler bişey olacak vebali gitme diyene kalacak. Kendiniz karar vermelisiniz. Yerinizde olsam doktorumu arardım. Acile giderdim yada
Reyyanfeyza Canım bende hamileliğimin 8. Haftasında falan yaşamıştım çok azcık damla gelmişti bir gün sonra gittim bişey yok dedi doktor çok gelmediği sürece ve pıhtı gibi gelmediği sürece sıkıntı yok
ardengunes mucizemizibekliyoruzz ya var ya yemin ederim bu insanları anlamıyorum ben kadının az ya da çok bi kanaması gelmiş bana bişi yok dediler seninde yoktur gitme ne demek allah aşkına dediğin gibi bişi olsa bunun vebalini nasıl oducekler pes gerçekten.
GamzeCan Deletedmom15257 sadece peçeteye silince geliyor, acile gittim doktor bebeğe baktı iyi bi sorun gözükmüyor dedi ama suan silince yine kan geldi napmalıyım🤷🏻♀️
Aycha GamzeCan Günaydın, Umarım ciddi bir durum değildir ana yine de isterseniz ikinci bir görüş için başka bir diktora daha muayene olunuz. Geçmiş olsun.
Deletedmom15257 ardengunes ahhh ahhh boşver sıkma canını yaaa ben az ince birine cok rahatsinn dedim gitsene doktora diye diyor ben sağlıklciyim sanki sağlıklıysa ne fark ediyo
ardengunes Deletedmom15257 iste bak ne diceksin daha bu insana gerçekten çok rahatlar ben anlamıyorum
Rasev GamzeCan ya boyle sey sorulurmu hic hemen acila gidin.iliski sirasinda olan kanamayla bebegimin tum suyu bitmisdi hemen sezeryana aldilar beni
Rasev Deletedmom15257 aynenya canim kanama olunca hemen acile gidilmeliki bunu burda soruyolar gidmeliyimmi gitmemeliyimi🤦🏻♀️
VahideEktirir Ben 33. Haftamda başıma geldi peöeteye lekenme şeklinde megersem doğum kanalına grmiş artık yatıcaksn ve ilişki yasak demişti