Aylinslmci Arkadaşlar gebeyken şekeri çıkan ve etken doğum yapan arkadaşlar var mı ? Veya şekeriniz çıktıktan sonra nasıl bir yol izlediniz ?
G_Ulzeki Aylinslmci geçen dokturuma söyledim yaptırmak zorunlu müdür diye oda zorunlu değil isteğe bağlı dedi ben yaptırmayı dusunmuyorum .
rabiaudn merhaba canım benm sekerim sınırdaydı suyumda fazlaydı diyet yapmıstm 2 ay 35.haftamda doğum yaptm daha yeni ama şekerden mi bilemiyorm suyum geldi bi sabah ondan dolayı.
Aylinslmci inciata ya benımde bebegım iriymiş 2hafta kdar önde dedi yarıın kan verıcem aclık ve tokluk sekerıme bakılıcak. Sekerden dolayıysa bebegı erken almak zorunda kalabılırız dedı doktor. Acaba şekerdense bıle duzelebılır mı daha 29 haftalık
Aylinslmci dexter hıc bılmıyorum bnde ama bılen bırılerı yazarsa cok ıyı olur benım ıcınde ıkı gune doktora gıdıcem onada sorarım yazarım bende
Tatlicilek inciata simit to dexter yemeği yedin ilk lokmadan itibaren 1 saat başlat.1 saatin sonunda ölç. Bu 1.tokluk.max 140 olmalı. 2 saat sonra ki ölçüm 2.tokluk max 120 olmalı :(
dexter PSerenity benim 202 çıktı şeker yüklemesinde doktor bir hafta ölçüm istedi yemeklerden bir saat sonra 120-135 arası çıkıyor. yarım dilim tam buğday ekmeğiyle az yağlı omlet yesem ya da küçük bir porsiyon az yağlı az tuzlu yemek de yesem 130 civarı çıkıyor
PSerenity dexter ekmek çok etkiliyo şekeri tam buğday yerine çavdar deneyin ya da siyez unlu ben onları yiyince yükselmiyo
Tatlicilek PSerenity halk ekmeğin organik ekmeği var diyetisyenin onu önerdi bana burada gezerken bi kaç kişiden de duydum, onu da alabilirsin istersen