Aybarsmom_ Hayalim1_ oruç bozuluyor gusül de bozuluyordur canım. Çünkü müdahale oluyor ve vajinayı görüyor doktor sonuçta. Kuaförler ağda yaparken bile gusül bozulur maalesef aynı cinsiyet olsa dahi. Yanii ben böyle biliyorum ama daha bilgili olan arkadaşlar varsa onlar da yorum yapar zaten
Hayalim1_ Hayalim1_ kuzlar ses yokmu gıııı gercı ben ıcımı rahatlatmak için yine abdest alırım neyse ben duşa😂🙊
5melekannesi Hayalim1_ Evet bozuluyor çünkü kadın kadını bile göremez yani bide hastanede erkek kadın fark etmiyo ve parmak ultrason vs bakıyorlar tekrar gusül almanız gerekiyor
myangelson Aybarsmom_ tekrar gusül almak mı gerekiyor yani öyleyse şimdiye kadar cenabet mi gezdim ben kız hep agdadan falan sonra 😱😱😱
Adyokisimsiz Hayalim1_ Aybarsmom_ myangelson 5melekannesi SKayaa Hankub Sevval0308 Fatosbulut Gusülu bozan durumlar eşinle birleşmen, şehvetle meni çıkması, ruyalanmak uyandığında islandigini görmek, onun haricinde muane olmak başka bir kadının görmesi insanı cenabet yapmaz peygamberimiz ne diyor kolaylastiriniz zorlastirmayiniz☺️
Aybarsmom_ myangelson valla canım ben öyle biliyoruumm büyüklerimizden falan hep öyle öğrendik ama ne kadar doğru emin değilim. Ama şöyle bişey lazere giderken ordaki kızlar da oruç tutuyoruz ama müşterileri görüyoruz abdestimiz de gidiyor ne kadar kabul oluyor ne kadar bozuluyor bilmiyoruz diyorlardı🙄
myangelson Hayalim1_ bende hiç düşünmedim bu açıdan da arkadaşa sordum bakalım eğer öyleyse cidden şoka girerim ama 🥴😱
myangelson Aybarsmom_ ee ben o zaman gusül almadigim zamanlar doktora veya agdaya gittiğim zamanlar sürekli gusulsuz mu gezmiş oluyorum tövbe estağfurullah umarım böyle birşey yoktur
SKayaa Hayalim1_ daha önce araştırmıştım namaz abdesti bozulur guslü bozan bir hal değil bu durum neticede sağlıkla ilgili bir durum oruç konusunda sakatlık olabileceğini söylemişti Nihat Hatipoğlu programında bu nedenle alttan muayene olunacağı gün tutulmasını tavsiye etti
Hankub Guslü bozan haller arasında vajinal muayene ya da birinin cinsel organını görmek diye bir şey yok. Tabi bu sırada şehvet duyup da meni/sıvı gelmesi durumu söz konusu değilse.
Havvaemre Merhabalar,muayenede de ağda yapımında da şehvet olarak his hissetmediğiniz için gusül bozulmaz. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız alabilirsiniz tabi