1busra-5 Kizlar bebisim 14 günlük ve sezeryan oldum sütüm az oluyor bebeisin doydugunu düşünmüyorum sarilik oldu 2. Kez mama ne önerirsiniz veya benim için sariligi şunu yersen gider dediğiniz bide biberon öneriniz
Nurr_22_22 1busra-5 canım tahin pekmez tahin helvası bulgur soğan sarımsak marul kuru börülce haşlaması ve bol su çok süt yapar
hiyelist 1busra-5 bebelac gold kullanıyorum canım çok memnunum. Avent biberon 1 numara meme kullanıyorum. Emziriyorum da meme reddi yapmadı bebeğim.
Cayvarmiya 1busra-5 biberon hiç verme sakın enjektör ile yavaş yavaş ver hipp ya da sma kullan biberon verirsen memeni bir daha almaz
hiyelist 1busra-5 memede olduğu gibi oluyor canım. O biberonla alakalı değil benim kızım memeden emerken de bazen genzine kaçıyor hemen kaldırıp çeviriyorum sırtına pıt pıt yapıyorum. Ama avent meme reddi yaptırmıyor
Kepii 1busra-5 biraz dikkatli verirseniz bi sıkıntı olmuyor yalnız biberonun ucunun cok akıskan olmaması lazım damlama seklinde olunca daha rahat edersiniz aventin biberonunu kullanıom ben ayarlanabilir şekilde
Shdskr 1busra-5 busra hanım hastane tipi süt sağma makinası kiralayın sütünüz gelecek emin olun. Mavi renk, aküye benzer bi makina. Mamayıda şırıngayla verin bence biberona alışırsa meme reddi yapabilir. Sütten vazgeçmek için henüz çok erken :(
Shdskr 1busra-5 gerçekten hastane tipi makina kiraladığınızda farkı göreceksiniz… Keşke elimde olsa bir sihirli değnek, gösterebilsem size 🤷♀️