Kelle0129oekd Hanımlar öncelikle kadir geceniz mübarek olsun rabbim dualarınızı ibadetlerinizi kabul etsin inşallah bir sorum olacak 25 haftalığım 53 kilo ile hamile kaldım şu an da 67 olmuşum moralim çok bozuldu 🤦♀️🥴bebeğimin kilosu da 755 gr normal mi sizce
MadameHappy34 Kelle0129oekd Doktorunuz bir şey söylemedi mi? Evet maalesef biraz fazla gibi o haftalar da 6 kilo almıştım ve uyarmıştı doktorum beni.
selinsmother Kelle0129oekd eve tartı alıp sürekli takipte olun bence kendinizi o şekilde frenleyebilirsiniz 😊 ben istediğimi yiyorum tartıda çok çıkınca dikkat ediyorum hemen o fazlalık gidiyor
bebislerhakkinda Kelle0129oekd bnde daha 17deyim birden şiştim sanki doktor 3litre su icc dedi bu kadar şu içersem heralde patlarım cok sacma ya
Alinveannesi Kelle0129oekd bende 33+2 hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım şuanda 67 kiloyum yarın kontrolüm var kilosuna bakılacak. Doktorunuz herşey normal diyorsa taklmayın bence
Kelle0129oekd MadameHappy34 söyledi söyledi de bilemiyorum ya baya üzüldüm bir şey merak ettim şimdi ekmek VS. Kilo yapacak yiyecekleri yemezsem 68 den düşebilirim değil mi doktoruma söyleyecektim üzüntüden unuttum
MadameHappy34 Kelle0129oekd Sağlıklı beslenerek evet hem kilo verirsiniz hem de daha az kilo alırsınız artık.. sadece ekmek değil yemek saatleri önemli,abur cubur tüketmemek,asitli içecekler içmemek lazım,ve bol hareket yürüyüş falan yapın.
Kelle0129oekd selinsmother çok mantıklı ama eşim almıyor gereksiz olduğunu söylüyor bu aralar zorlayacagım kendisini alsın teşekkür ederim 🤭
Kelle0129oekd bebislerhakkinda ya ama sonuçta hamileyiz valla ilk gebeliğim gibi geceleri de kalkıp yemiyorum 🤦♀️🥴ama sanırım şu ekmek beni şişirdi 2 hafta once 65 dim şaka gibi ya 🙁
Moruk07 Ben 59 ile kaldım 21+2 yim 67 olmuşum şok oldum 8 kilo 🫣 yarın kendi doktorum görecek bakalım ne der..
Kelle0129oekd MadameHappy34 çok doğru ben stres yapınca çok yiyorum bu aralar günlerim hep stresli geçti az önce bile stres yaşadım eşime kalsa stres yok hayatımda, adam her dakika her saat başı telefondan çıkmıyor hep oyun deli oluyorum
Szehra34 Merhabalar ben 34 haftalık hamileyim 57 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum ☺️ Beslenme uzmanıyım aynı zamanda ☺️ Gebelikte kilo alımına çok dikkat edin özellikle ödem oluşumunu engellemek için günlük 2.5 3 litre su ve haftalık yürüyüş yapmaya çakışın
Alinveannesi Szehra34 ne kadar su içersem içeyim ayaklarımın tombiş tombiş olmasına engel olamıyorum 🫣
Kelle0129oekd Szehra34 çok teşekkür ederim yarından itibaren kendimi toparlayacağım umarım mutlu olurum 🤭🤭
Elfve İlkinde 54 le kaldım 170 boyum 70 72 falan olmuştum şişmiştim kalçalarım falan 😅 traji komik tabi şuan 4. Hamileliğim zaten kiloluyum 68 dim 1 haftada 3 kilo vermişim üzüntüden
Kelle0129oekd Elfve keşke bende üzüntüden kilo versem vallahi bir deri bir kemik kalırdım ama yok arkadaş ben stres yaşadıkça kilo alıyorum
Elfve Kelle0129oekd ben doğumdan sonra almıştım 2. De 6 7 kilo falan. Ama tatlı çok yiyordum şuan tatlı yiyemiyorum istesem de yiyemiyorum