SuzanOktay Henüz 2 aylık hamileyim 48 kiloyum pantolonlarımın hiç biri gelmiyor .Ben hamilelik boyunca ne giyineceğim yaa siz neler giydiniz ne almalıyım.Lütfen fikir verebilir misiniz ? ❤️
Aysegulgnc SuzanOktay ya bu durum birtek bende sandım moralim bozuldu bende 8 haftalık hamileyim ama benim göbeğim 18 haftalık gibi pantolonların içine giremiyorum böyle olması normalmi çok birsey de yemiyorum ki aslında
Beggg SuzanOktay 12+2 hala eski kıyafetlerimi giyiyorum jean bluz vs hepsi şu anlık sıkıntısız oluyorlar😅
Melisatugce SuzanOktay ilk gebeliğimde 3 tane felan hamile pantolonları almıştım (LC Waikiki hamile bölümünden) 1 tane hamile taytı söylemiştim onun haricinde hep beli lastikli şeyler giyindim üst ise 2 hamile tişörtü almıştım ama hamileliğimin sonlarına doğru elbise almıştım belden lastikli şu an 2. Gebeliğim ve bu aldıklarımı iyiki almışım diyorum onları kullanıyorum
Blm26 Hamile taytı ve esortmandan başka bir şey yok henüz yaza doğru elbiseler olabilir. 😇 Ben de 29+4 deyim elbise rahat oluyor 😋
Teachermamiyy Aysegulgnc ay bende 13 haftalığım,hiçbir üstüm olmuyor vee karnım çok çıktı normal olup olmadığını bende merak ediyorum 🤭
babyasyanil 2 tane fitilli pantolon 2-3 tane kazak 1 kapşonlu ile kışı geçirdim 😅😅 yaz geliyor elbiseye geçiş yapıcam inşallah. Hamile pantolonu almayı düşünmüyorum aşırı pahalı ve ilerde kullanamıycam. Lcw hamile koleksiyonundaki elbiseleri sonrada giyerim diye ordan bi kaç parça elbise alcam sadece. Evde eşimin picamalarını giyom😅
Aysemhmt SuzanOktay 18 haftalık olcaz daha pantolonlarım oluyor sıkıntı yok şimdilik ilerleyen aylarda artık hamilelik pantolon bdli lastikli pantolon falan giyerim
Aysegulgnc O zaman ben çok yiyorum çünkü benim pantolonların beli sıkmaya başladı ben 18.haftada babaannemin basma eteklerini giymeye başlarım bu gidişle 🤦♀️
SuzanOktay @Aysegulgnc Çok normal bence hepimiz aynı şeyi yaşıyorsak bende hamile taytı alacağım ve bir kaç elbise
Deletedmom_116 SuzanOktay el ise değilde eğer kapaliysanbalt üst takımlar var ya Aşırı rahat Az bol olcak
SuzanOktay @babyasyanil Evet bende hamile pantolonu almaktan yana değilim trendyolda ki fitilli elbiselere bakmanızı öneririm ben aldım esnek ve çok rahat
babyasyanil SuzanOktay benim basenlerim cok genisledi tereddüt ettim alıp almamak arasındayım cok belli olsun istemiyorum popom😅