Alinveannesi 33+2 hamileyim. Her ne kadar çevrem acele etmişsin deseler de hastane çantamı hazırladım galiba biraz heycan panik var 🫣 size sormak istediğim şey depend mi yoksa hasta bezimi alayım ☹️ ne şekilde doğum yapacağımı bilmiyorum daha 🤭
SinemAkyldz_ Alinveannesi sezaryende hasta Bezi daha iyi oluyor diyorlar ama benim ablam doğumdan sonra depend kullandı ve çok rahat demişti. Bence depend.
1prensannesiiiii Alinveannesi ben depend alicaktim doğum yapacağım hastane bantlı normal hasta bezi istediklerini söyledi ona göre öyle aldım almadan sor istersen canım hastaneye
Newanne Alinveannesi Benim ilk dogumum sezeryandi ve depend kullanmıştım. Memnun kalmıştım. Dikişi sıkma gibi bir durumu falan olmuyor. Normal doğumda zaten çok daha rahat olur
Alinveannesi Bi arkadaşım sezeryan oldu oda depend için dikişe geliyo Fln dediği için tereddüt ettim.
Alinveannesi Aynenkanka ayy şimdiden hem geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle gelsin miniğiniz inşallah 🤲🏻🤲🏻
zge13 Alinveannesi Canim ben depend aldım ve hiç te acele etmemissin 32 de de ben hazırladım depend çok rahat oluyor ilk dogumumda da onu kullanmistim hasta beziyle farkını hatırlayamıyorum şu an haztanede de hasta bezi vermişlerdi ama depend kullanmayı tercih etmiştim zaten 32 den sonra insanda bı yorgunluk yatayım zaten uykusuz geceler başlayacak halı oluyor 😂
Alinveannesi zge13 ay gerçekten öyle hep bir uyku hali 🫣 ağırlaşmadan elimin yettiği kadar kendi işlerimi kendim halletmeye çalışıyorum.
melek79 Alinveannesi sezeryan oldum depend almıştım aşırı aşırı rahatlıktı. Şuan ikinciye hamileyim yine depend aldım. Sadece ilkinde beden olarak dar almışım şuan daha rahat edebilmek adına en büyük olanı aldım. Birde lohusa pedi aldım bir paket kanamalar azalınca ona geçerim diye
Eceee Alinveannesi ben ilk doğumumda depend kullandım sezeryan olmuştum çok rahat ettim yine öyle yapacağım
Minikannesi00 Alinveannesi kesinlikle depend. Öyle dikişe gelip rahatsız etmiyor hatta ağrıdan yürüyemiyordum onu giydim karnımı bir sardı sarmaladı çok iyi geldi. Dikiş çok aşağıda dependin lastiği baya yüksek. Ayrıca dikişe bant yapışttırmışlardı yani rahatsız edecek durumu yoktu . Diğer bez aşırı rahatsız.
Bir_prens_annesiiiii Alinveannesi ben normal ped bir de 3 tane hasta bezi koymuştum devlette doğum yaptım hasta bezleri bitince temizlikçi abladan kayınvalidem istemişti onlarda vermişlerdi birkaç tane hasta bezi çok kaba bir görüntü oluyor ama çok da rahat oluyor
Asyabuse Alinveannesi ben depend kullandım ama tavsiyem büyük almanız. Ben xl aldım rahat rahat takıldım. Hatta öyle bir bağ oluştu ki aramızda 1 ay giydim 😬 külota dönmek beni aşırı korkutuyodu da 😂