Ozge111 Kızlar yarın 15+2 oluyorum sabah 9 da kontrolüm var 13 haftada bacak arası kapalı dedi doktor sizce yarın öğrenebilir miyim veya öğrenebilmek için bişey yapmam gerekir mi 🤗
Elis90 Ozge111 pozisyonu müsaitse söyler bence . Benim doktorum 16 dan önce söylemiyor mesela . Her doktor farklı
Tuvvba96 Ozge111 Merhabalar, haftanız öğrenmek için çok uygun ancak kontrol saatiniz erken olduğundan bence kahvaltınızı yapın, bol sıvı ve çikolata alın, tuvalete çıkıp girin doktorun yanına umarım gösterir kendini bebeğiniz 😇
Ozge111 Elis90 geçen sefer bacak arası kapalıydı bu sefer öğrenmek istiyorum araya da bayram giriyor 😂
Ozge111 Tuvvba96 o saate de asla bişey yiyemem ya nasıl yapsam su falan içerim de sabah sabah çikolata bilmiyorum 😂
Eceee Ozge111 inşallah gösterir yani bebiş 😅 benimki 20 haftalık oldu hala ya bacak arası kapalı yada totosunu dönüyor göremiyoruz 😂 yinede %70 kız dedi doktor 🥰
Eceee Ozge111 bende ya bende çatlıyorum ama yapacak bir şey yok 😂 benim 5 yaşında oğlum var çünkü kız istiyorum zaten 😂 kesinleşsin istiyorum 😅 oğlum 12 haftalıkken göstermişti hiçte değişmemişti 😊
Zehross03 Ozge111 ben her kontrole sabah kek cikolata fındık fıstık yiyip gidiyorum her gittiğimdede kuduruyo açıyo direk 13. Haftadan beri %100 erkek değişmedi 🤣
Ozge111 Eceee rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 Benim ilk bebeğim ama hep ilk erkek olsun istiyorum ama yinede önemli değil cinsiyet önceliğim sağ salim kucağıma almak Allahımın izniyle 🤲
Eceee Ozge111 amin 🙏 aynen öyle ama insan işte heves ediyoruz bi an önce minik kıyafetler alabilmek için öğrenmemiz şart 🥰
Melike_K 14+4′de öğrendik biz sizin gibi sabah 9.30′daydı randevum kahvaltımı yaptım güzelde hemen hemen yarım saat kala 1 çikolata yedim. Hareketlenmişti cinsiyetide kolay öğrendim..😊😊 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🌹🤲🏻
Sahradmla Ozge111 ben sabah pastaneye gittim poğaça börek meyve. Suyu içtim baya yürüdüm çok şükür bacak felan kapalı değildi doktor erkek dedi 1 saat sonra farklı hastaneye gittim doktor daha gelmemişti 1 saat onu bekledim beklerken çikolata vişne suyu normal su felan içtim bu sefer de kız dedi 😂😂 ama bebiş hareketli ve bacağı kapali değildi doktorlar öyle bsy demedi yani bilmiyorum artik