Aysedugme Yani genel olarak insanlar zaten 37 ye kadar çalışıyor 8 saat. çıkıp gezmek Eğerki düşük riskiniz yoksa çokta normal bir durum 😄
ensensr23 Gdenizgs arabamız olmadığı için yol zaten gidiş geliş 2 saat sürüyor dolaşması falan derken 6 saat sürüyor e buda beni aşıyor artık😳
Sla8995 ensensr23 valla ben gerekmedikçe cıkmıyorum ilk gebeliğim ama beni zorluyor çok 30 dan sonrası zorladı yani. Üstelik öyle cok şişmedi de karnım 😒😒
ensensr23 Sla8995 ben 34 olucam benimde birtek karnım çıktı ama çok yorulunca sertleşiyor ve kaşınmaya başlıyor o sıkıntı bitek.
damlaikan ensensr23 39 haftamdayim tek başima kizimla kızıma bayramlik vs aldim hergun çıkarız merkezi yerde oturuyoruz zaten heryer yakin ama 5 yasinda kızım var park istiyor mecbur çıkıyorum
ensensr23 damlaikan parka bizde çıkıyoruz hergün mecbur ama 39 olunca çıkarmıyım muamma oturmak bile işkence gibi.
5melekannesi ensensr23 41+4 de canlı müziğe eğlenmeye gidip sonra doğuma giden benn 😂😂😂 o zamana kadar 3 gün hastanede yatmam dışında hep gezdim 😂
Kaderozceliik ensensr23 ilk hamilelikte sürekli gezdim doğuma gideceğimi bilmeden pazara falan gitmiştim ertesi gün doğuma gittim 2. De de öyle olur inşallah ne oldu ne olucak demeden doğuma gittim😂🥰
zaxeles Benim son 1 haftam kalmadı doğuma ama hala hamile değilim gibi her yere gidiyorum herşeye koşturuyorum 😛
Poyrazin_annesi Bn son günüme kadar cıkıp gezmştm ilk gebeliğimde. Şmdi gıne gezıyrm😂 cok yorulunca bı kenarda oturup dinlenıyrm
Kukulikukuli12 ensensr23 ilk hamileliğimde full gezdim abartısız. 😄 Yürüyüş tırmanma yüzme dağ bayır heryere gittim nırmalmşndan gibiydim 🤣 Ama benım hamilelik lerim ilk 3 ayı zor gecıyor kanamalı. Sonrası oooooohhhhh premseesssss 🤣
ensensr23 Kukulikukuli12 Maşallah ya benim ilk üç son üç çok kötü ortası iyi birtek oda çok çabuk geçiyor🤭🤣