Tinkiminki6 Totanseyma amin inşallah bebeğim sapa sağlam ama doktor çok umutlu olma erken gelecek diyor
Totanseyma Tinkiminki6 rabbim kimseye yaşatmasın başıma 2 sene önce geldi 21. Hafta serklaj yaptılar acil sarı alıntım geliyordu umursamadım normal sanıyordum 24. Haftada 5 santim açıklıkla hastaneye yatırdılar ertesi gün doğum oldu
Ulvana Totanseyma Allah sabır versin benimde 22 haftalık kaybım var.şimdi 20 haftalık hamileyim o sarı akıntı nasıldı kaç gün devam etdi?bendende geliyo da onun için soruyorum bide bu gün vajinamdan qaz çıkar gibi ses geliyor cinsel ilişki yok yapmiyoruz genelikle yapıldığı zamanlarda olur öyle.normalmi acaba.doktordan daha 2 gün önce gitmiştim bişey yoktu
Ulvana Tinkiminki6 canım akıntı var hepimizde kiminde su gibi kiminde katı.heyecan yapma dinleniyormuş gibi yat kalkma.yarın git bi doktura inşallah iyi olur sağ salim olur.yeterki stres yapma kaç kişi var öyle hepside bebeyini sağ salim vaktinde almışlar inşallah sende bizde alırız canım rahat ol yarın git burayada yaz merak ediyorum aklım kaliyor.her bir hamilenin bi sorunu var Allah yar ve yardımcımız olsun
Tinkiminki6 Ulvana ben şuan hastanedeyim iki gündür yatıyorum rabbim yavrularimizi bize bagislasin ilaç veriyor lar
Totanseyma Ulvana akıntı böyle sümüksü gibiydi bende umursamadım ama 1 haftaya yakın devam etti hastaneye kanama ile gittiğimde çok geçti maalesef 😕
muser24 Benim o haftalardayken tam sınırda olduğunu söylemişti doktorum, 25mm di. Hap kullandım, haftada bir iğne verdi doktor, onun dışında haftada bir kontrole de çağırdı, daha kislamasi durumunda dikilecegini söyledi. Başka doktora da görünün bence