Bet1 Tinkiminki6 10 15mm derken kaç mm tam ölçüsünü söylemediler mi haftaniza göre tabiki cok kısa ilaç serklaj ne dedi doktorunuz
Bet1 Tinkiminki6 yani sizi korkutmak istemem ama hemen hastaneye gidin ve iyi bir doktor bulup haftanız ilerlemeden serklaj yaptırın kendinize hemde cok acil
myangelson Tinkiminki6 sana acil serklaj yapılmalı başka türlü olmaz çünkü baya kısa benim 8 mm di acil serklaja alındım apar topar
Tinkiminki6 meliiisoz acile gittim ama bişey demediler perinatolojiye git dedi açıklık bı durum yok dedi ama 15 milim olması normal mi
Susamtohumununannesi Tinkiminki6 nasıl ya hiç bişey yapmadılar mı? Siz doktora gidene kadar sürekli solunuza yarın oturmayın wc hariç kalmayın serklaj yapılması lazım size haftanızda küçük daha
By-ay95 Tinkiminki6 15 milim kesinlikle normal değil 25 mm altı tehlike bi an önce doktorunuza görünmelisiniz dikkat edin
Yazmelegi_ Tinkiminki6 onerilmesi lazım benim ki 23 olmasına rağmen tehlikeli denildi ful.yatis verildi düşerse.serklaj oluncak ve seninki çok düşük oturmayın eğil kalk fazla yapmayın lavaboya hariç kalkmamaya özen gösterin
meliiisoz Tinkiminki6 canım benim hemen başkas doktora görün sakın geç kalma hatta yarın git rahim ağzın çok kısa şuan ben 26-28 mm ile serklaj oldum
Tinkiminki6 Susamtohumununannesi acildeki doktor sadece bebeğe baktı açıklık bı durum yok dedi detaylı ultrason için ozele gittim o beni ambulans la acile gonderdi
Tinkiminki6 meliiisoz meliiisoz yarın gidicem çok teşekkür ederim bana dua edin nolur dört yıl sonra ilaçlarla hamile kaldım yavrumu kaybetmek istemiyorum
Susamtohumununannesi Tinkiminki6 olumsuzu düşünme bak Allah fırsat çıkarmış farketmişsin önlemini aldığın zaman hiç bişey olmaz. Ama asla ihmal etme mutlaka git bol bol manda yoğurdu brokoli kabak çekirdeği ye
meliiisoz Tinkiminki6 nasıl bir su eminmisin suyun geldiğine akıntı olmasın doktorun bebeğin suyuna bakmadımı nasıl doktor bu
myangelson Tinkiminki6 yok canım suyum gelmiyordu da senin suyun geliyorsa eğer doktorlar farketmedi mi bunu ? Sana öyle geliyor olmasın öteki türlü gerçekten doktorları şikayet etmek gerekir
meliiisoz Susamtohumununannesi korkma canım bunun çözümü var sadece iyi bir doktor bul haftan küçük serklaj atılır kötüyü düşünme çok var böyle bizlerde bir örneğiz bak ben 15. Haftamda yaşadım rahmim açılmıştı sonra serklaj yapıldı 18. Haftamda şuan 30. Haftam bitmek üzere mübarek gün Allah evladını sana bağışlasın
Tinkiminki6 meliiisoz amniyon sıvısı miktarı normal yazıyor ama ben bı haftadır aşırı akıntım var ve akıntı birlikte bildiğiniz su gibi