ElifAltinisik Kızlar ikizlere hamileyim devlet hastanesinde doğum yapmaktn korkuyorum özel de çok para istiyor var mı devlette doğum yapan korkmalı mıyım
Azra00 ElifAltinisik Aslında hastane ve doktor ebelere bağlı bazı çalışanlar işini iyi yapıyor öle iyi doktora ebeye denk gelirseniz şanslısınız demektir devlette düşünüyorsanız doğum çok fazla doğum hikayesi dinlemeyin bence ben çok dinledim iyi de var kötü de insan etkileniyor.
5melekannesi ElifAltinisik 4 doğum yaptım devlette hepsinde özel gibi hissettim bence hastaneden hastaneye değişiyo
Morning-star ElifAltinisik ben de devlette doğum yaptim gayet iyiydi her sey. Hemsireler ilgiliydi doktor geldi dogumdan sonra. Cocuk doktoru imi gun boyunca geldi ilgilendi bebislerimle. Temizlik yemek her sey güzeldi. Hic tesirgin olmayin insallah sizin de oyle olur🙏🏻🥰
Ozge56 ElifAltinisik devlete yeni başladım aslında ikinci randevum gidicem çok güvenmiyorum ama denemekte istiyorum araştırma hastanesi tam donanımlı. Özele başından beri gidiyorum özel doğum hersey içinde 10 bin ekstra ne olur bilmiyorum özele 2 kan verdim 500 tl incik cincik 15 bin rahat var napalim bir şekilde çözüm buluruz suanlik ikisine devam ediyorum yaklaşık doğuma 3 buçuk ayım var planlı sezeryan olacak şimdi diyorum sonuçta özelde kesicek devlette paraya kıyarmiyim bilmiyorum
Tripkolikkkiz Devlete 2 kere gittim benim şansıma kötü ilgisiz ve bebeğim hakkında 1 tane bile bilgi vermeye aciz doktorlar denk geldi. O yüzden özelde dogum yaptım. Devlete git şansını dene bazı doktorlar cok iyi ilgili oluyorlar inşallah denk gelirsin 🙏
Betulee ElifAltinisik İkizlerimi devlette doğurdum doktorlar cok ilgiliydi erken doğum oldugu için doğum zamanımda cocuk doktoru bile getirttiler bir bebeğim ilk anda nefes almadı ama sağolsun cocuk doktoru hemen mudahale etti ben cok memnundum sadece eşim saatli girebildi ama ikizler zaten ilk zamanlar cok zor onun için yanınızda 2 kadın olması daha iyi oluyor (ikiz bebeklere devlette 2 refakatçi kabul ediyorlar)
Ayce09 ElifAltinisik Ben bugün devlet hastanesine gittim kan tahlilleri falaan diye ikiz gebeyim esenler kadın doğumdu doktor iyiydi şansıma kanama vs bişeyin olduğunda buraya gelme burası kaldırmaz ikiz bebegi dedi düşündüm küvezi falan mı yok acaba diye ama kadın doğum hastanesi nasıl küvezi olmaz dedim ki devlette düşünmüyorum zaten bana böyle söyledi devlet ne derece güvenilir inan bilmiyorum iyi bi hastaneye atabilirsen o an kendini düşünebilirsin yada güvenilir yenidoğan bakım yeri olan bi hastane bulsan aklında direk orası olur en azından
Ilkay08 Evet özel biraz tuzlu oluyor amma biraz ımkanınızı zorlaya bilirseniz özelde doğurun ikiz gebelik Allah yardımıcınız olsu