ebrbran Arkadaşlar yarın 37+0 çift yumurta ikizlerime kavuşacağım inşallah . Çok heyecanlıyım, yıllardır bu anın hayalini kurdum hep . Spinal anestezi ile sezaryen olacak ? Tavsiyesi olan var mı
Yaren5259 ebrbran yaaa bende yarin ikizlerime kavusuyorum insallah benim sezaryen aksam uzeri olucak polk bitince yapicak dr um rahat rahat ameliyati yapsin diye 🥰🤭 insallah sizde bende saglikla kavusuruz🤲
Minik1Civciv ebrbran ya maşallah 🥰 sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah ❤️🤲🏼🥰
Dlkzz ebrbran hayırlı olsun canım. Kayısı hoşafı çok işime yaramıştı benim. Mutlaka kaynat yanına al derim.
ebrbran Minik1Civciv çok teşekkür ederim 🥰 rabbim bekleyen , isteyen herkese sağlıklı kavuşmalar nasip etsin 🙏🙏
Dlkzz ebrbran ben 2 buçuk litrelik gazoz şişesine yaptım canım ve ertesi günü büyük tuvaletime çıkmıştım aynı günde gazimi çıkarmıştım cok işime yaradı.
Yaren5259 Twin-22 sizinkilerin kilosu nasil minnoslarin☺️ Kayisi incir kuru uzum vs karisik benimde annem yapti hatta icmeye basladim hem sut hem tuvalet sorunu olmasin diye ise yariyormus bakalim deniycez🤭
muziceanne_ ebrbran bende 6+5 ikizlere hamileyim sağlıkla al kucağına inşallah evine huzur mutluluk sağlık bereket getirsin bebişlerin 🧿🧿🧿🧿🧿🥰