AhmetBetulKubra Hayriye1234 benim eşim katılmıştı seminerlerine. 3-4 ay bırakıp sonra geri başlamıştı.
Hayriye1234 Gamgamze YouTube da videosunu izledim. Çok etkili görünüyor. Bunu uygulayıp bırakanların son durumunu çook merak ediyorum
Hayriye1234 minikmucizeemaak yaa şuan varya günlerdir öksürükten bitiyorum. Sürekli pekmez oksijen falan ama aklım sigarada. Sabah izledim. Yarım paket sigaramı kırdım attım. Kendimi oyalamaya çalışıyorum. Sürekli suçlu hissediyorum yoksa. Üfff çok sıkıcı 😔
Meyvelisoda Ben de bırakamadım 🥹 mfk’nın Antox isimli takviyesini aldım şimdi daha gelmedi. Bebeğe olan etkisini ve sigara isteğini azaltıyomuş
Hayriye1234 Meyvelisoda mfk yı biliyorum ama onu hiç duymamıştım. Bu yöntemle de halledemezsem onu deniyim artık 🥺
AhmetBetulKubra Hayriye1234 evet pandemi dönemi öncesindeydi ankarada bir günlük semineri vardı ona katılmıştı. Ben hala aktif semineri varmı yokmu bilmiyorum ama o dönem türkiyede bazı illerde yüzyüze seminerleri vardı.
Hayriye1234 minikmucizeemaak evet ve bunun nasıl bir illet olduğunu kimseye anlatamıyorsun. İnsanlara laf anlatmaya çalışmak, itici sözlere maruz kalmak da cabası
minikmucizeemaak Hayriye1234 Kimseye hiçbir şey anlatmıyorum o yüzden, ben kendimi ve bebeğimi herkesten daha çok düşünüyorum herkes emin olsun. Elimde olsa tabi ki tek kalemle siler atarım