minikmucizeemaak Bernakrc1 2 gün sonra 2 karına çıkması lazım canım aynı yerde ver mutlaka hayırlı olsun
Elifftrkgl Bernakrc1 regliniz gecikti mi , ben regli günü 31.56 ile öğrenmiştim şuan 8 haftalık olduk😍
Aysel_krdg Bernakrc1 değil canım gayet normal sen yarın tekrar ver 80 160 320 olması lazım yada o civarlarda öyleyse sağlıklı bir gebeliktir
Aysel_krdg minikmucizeemaak yanlış bilgi değil kuzum 3 gün önce vermiş o değer 3 gün önceki değer yarın 4. Gün yarın 4 katına çıkmış olması lazım
minikmucizeemaak Minikmucizelere ben bugün verdiğini düşündüm cümlede öyle okuyunca yazmıyor da eskiden verdiği kusura bakmayın
minikmucizeemaak Aysel_krdg Cümleyi okuyunca direk yanlış anladım kuzum çünkü arkadaş belirtmemiş 3 gün önce verdim diye ya
minikmucizeemaak Minikmucizelere Bende 3 gün önce sağlık ocağında varmıştım yazınca dedım herhalde Buda yeni sonucu😂 hayırlısı olsun inşAllah haftasını girince uzun sürmüş herhalde
minikmucizeemaak Bernakrc1 Canım başka hastanede verme labaratuvar farkı olur, 2 gün sonra özelde bidaha kanı tekrarla mutlaka labaratuvar gark etmesin artışı gör