Arel62 Esmanur43 arkadaş laren yazmış ama karen diye yazmışsınız dikkatimi çekti. Ben karen koycam ondan. Laren iyi huylu demek karen de saf , katıksız demek
Esmanur43 Arel62 laren yazdım ama klavye düzeltti Allah ım sağlıkla aldırsın kucağınıza çok hoş bi isim 🥰
Gizembltc Esmanur43 kızım olsaydı masal olucaktı adı. Erkek bebeğimiz olucak ona da batuhan koyucaz inşallah 🙏
mervenergiz Esmanur43 evet eşimde cok istedi tomrisi ama ailelere begendiremedik gökçe umay koyucaz inşallah 😁
Esmanur43 mervenergiz Umay benim de aklımdaydı ama çok arttı o yüzden tercih edemiyorum arkadaş çevremde bile 3 kişide var 🥹
Sultan_bozdemir Esmanur43 efnan olabilir bence kızım olsaydı koyacaktım ama oğlum olucak hayırlısıyla
Esmanur43 Sultan_bozdemir efnan aşırı yaygınlaştı anlamı ve söylenişi güzel olduğundan sanırım düşünülebilir tabi ki teşekkürler 🥰
eylulmihrasmom Esmanur43 benim de mihrimah çok hoşuma gidiyor ay ve güneş demek eşim beğenmiyor isim bulamıyoruz🥹
NY-3 Elif57 biz daha kız olacağını öğrenmeden Akça istiyorduk. Alparslan dizisinden etkilenmiştik. Şuan benim eşimde çok istiyor Akça. Ama benim gelgitlerim oluşmaya başladı maalsef 🙈 Kız ismi çok zor