Sumeyye35 Kuzumun odası için kapı süsü yaptırmak istiyorum ama baktığım bazı sayfalar çok pahalı ve tam anlamıyla güvenemiyorum. Bildiğiniz sayfa varsa paylaşabilir misiniz? Ya da kendim yapmak içşn fikirlere de açığım
Allahkahretmesin1 Sumeyye35 ben pleksi olarak kestirmeyi düşünüyorum süslemesi için de ufak tefek bir şeyler alacağım fiyat olarak daha uyguna geliyor
SaHil_Hayat Sumeyye35 “baslazerkesim-uv” ben kasnağını ismini ipi tülü boyası içindeki tüm malzemeleri 130 TL ye geldi bana Herkese tavsiye ediyorum ben memnun kaldım başka modeller de var bakabilirsiniz isterseniz ♥️o kadar para vermeye değmez diye düşünüyorum ben
Baharks Makrome isterseniz makrome _ve _sunum sayfası var ordan yaptırabilirsiniz beğenirseniz 250 tlye yaptirdim daha öncede bir ürün daha yaptirmistim
Baharks Sumeyye35 burdan nasıl foto paylaşılıyor bilmiyorum ama dediğim sayfaya girerseniz baştaki turkuaz mavili ürün bana yapılan ürün sayfayı incelerseniz orda var Bi kaç model 🙂
Sumeyye35 Allahkahretmesin1 resmen ateş pahası ya oda süsleri bende en uyguna halletmek istiyorum olmadı bende kasnak ve makrome ipten kendim yapıcam